Цели 25 милиона евро е разминаването в цените, които Интер

...
Цели 25 милиона евро е разминаването в цените, които Интер
Коментари Харесай

Интер и Юнайтед ужасно далеч един от друг в оценките за Лукаку

Цели 25 милиона евро е разминаването в цените, които Интер и Манчестър Юнайтед смятат за обективни по повод нападателя Ромелу Лукаку. Италианският гранд е подготвен да предложи най-много 60 милиона евро, а отводът на Мауро Икарди да се озове на „ Олд Трафорд” като част от договорката я слага под въпрос.

„ Гадзета дело спорт” твърди, че в най-скоро време първата публична оферта на „ нерадзурите” ще стане факт. На този стадий Юнайтед не е податлив да отстъпи от 85-те милиона евро, за които упорства.

По всичко проличава, че договарянията за белгийския национал ще се проточат във времето, въпреки самият футболист да желае да премине в Интер. Вече не е загадка за никого, че Мауро Икарди няма място в проектите на треньора Антонио Конте, който упорства за привличането на 26-годишния Лукаку.

Икарди твърдо е решил, че щом ще сменя клуба, то би играл само за Ювентус. От това произтича различен проблем, защото „ нерадзурите” биха го пратили в Торино единствено в случай че Пауло Дибала бъде част от договорката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР