Цели 20 години Атанас Атанасов посвещава на туристическия бизнес и

...
Цели 20 години Атанас Атанасов посвещава на туристическия бизнес и
Коментари Харесай

Един от най-добрите участници в Стани богат е прочел всички 82 книги на Агата Кристи

Цели 20 години Атанас Атанасов посвещава на туристическия бизнес и е шеф на няколко хотела. Пандемията го отхвърля от сектора и оттогава той написа загадки и въпроси за лична страница във Facebook, ориентирана към разгадаването на загадки и трупане на познания. Прочел е всички 82 книги на Агата Кристи и владее салса танците.

Така бе показан този участник от Михаил Билалов в " Стани богат ". След чудесна игра един от най-подготвените участници в предаването стигна до въпрос за 20 000 лв., само че се отхвърли, тъй като беше употребявал всичките си жокери и не беше убеден за верния отговор.

След като сподели отлична игра, за която беше поздравен от феновете на шоуто, Атанас потегли си с 10 000 лева Въпреки че отговорът му за 20 000 лева беше правилен, той се отхвърли.

" Отдавна не съм гледала толкоз интелигентен и компетентен участник. Въпросите му бяха доста сложни и надали някой се съмнява, че това не е инцидентно! ", разяснява зрителка на " Стани богат " във Facebook страницата на шоуто.

 

Други наблюдателни фенове напомнят, че Атанас е взел участие и е нееднократен първенец в съперника на " Стани богат " по Българска национална телевизия - " Последният печели ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР