Цели 10 месеца след като бе принудена да напусне Нова

...
Цели 10 месеца след като бе принудена да напусне Нова
Коментари Харесай

Галя Щърбева се натиска за Би Ти Ви

Цели 10 месеца откакто бе принудена да напусне Нова телевизия, Галя Щърбева още не може да прежали кариерата си на екран и се натиска да я вземат в Би Ти Ви. Тя бе поканена за седмичен коментатор в „ Преди обед ”, само че съгласно слуховете, се цели в продуцентско място при Светослав Иванов в „ 120 минути ”.

Продуцентката на Светльо Иванов – Марта Евтимова, е напуснала Би Ти Ви, с цел да се реалокира в Нова тв, стана ясно през седмицата. Новината доста зарадвала Галя, която месеци наред не бе стъпвала в телевизия, преди да я поканят за една седмица в „ Преди обед ”. Тя незабавно загатнала, че може да поеме отговорностите на напусналата редакторка, единствено че хората в Би Ти Ви се престорили, че не схващат намека. Според информация на „ Уикенд ” някогашната водеща от Нова от дълго време се пробва да се намърда в първата частна телевизия. Само че никой не я желал там. Телевизионерите нямат високо мнение за качествата на Галя, гледат на нея като на несъвършен публицист, който при започване на кариерата си е вървял напред, с помощта на положителния си външен тип, а с годините стартира да губи това свое преимущество. Въпреки всичко Щърбева съществено се била размечтала за мястото в „ 120 минути ”. Преди години тя правеше сходен неделен следобеден блок по Нова тв – „ Комбина ”, който водеше дружно с най-хубавата си другарка Лора Крумова. След като предаването бе свалено от програмата поради незадаволителни резултати, Лора стана водеща на „ Събуди се ”, а Галя – кореспондентка. Сега Крумова работи зад кадър в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, а Галя няма задължения нито на екран, нито зад камера.

Според слуховете, Щърбева възлагала големи очаквания на гостуването си в „ Преди обед ”. Лора стартира работа в Би Ти Ви точно след такова посещение. За нейната приятелка обаче нещата май ще приключат дотук. Хора от Би Ти Ви подшушнаха пред „ Уикенд ”, че за мястото на напусналата продуцентка на Светльо Иванов щели да търсят вътрешен човек от малкия екран. Заради рецесията никой не мислел за назначение на нови хора, изключително пък с искания на звезди като Галя. „ Тя желае да й заплащат повече в сравнение с другите, а в работата си не е нищо изключително ”, нервират се добре осведомени източници на „ Уикенд ”.

Случаят на Щърбева доста наподобява на този на Мариана Векилска. След като напусна преди време малкия екран, с цел да работи в Брюксел, само че не й провървя, тя стартира да търси способи да се върне в Би Ти Ви. Но стигна само до коментаторско място в „ Преди обед ”. Сега работи в Българска национална телевизия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР