Цел на Демократична България“ ще е да се сформира правителство

...
Цел на Демократична България“ ще е да се сформира правителство
Коментари Харесай

ДБ иска кабинет с мандата на Продължаваме промяната -

Цел на „ Демократична България “ ще е да се образува държавно управление още с мандата на „ Продължаваме промяната “, защото неналичието на работещ парламент в страната ще прекрати и опцията за законодателна и контролираща активност, съобщи депутатът Елисавета Белобрадова (ДБ) при посещаване в Добрич.

Не можем да си позволим България да попадне още веднъж в безвремието на служебно държавно управление и липса на настоящ парламент, изключително в случай че преди този момент не бъдат признати законите, свързани с Плана за възобновяване, каза Белобрадова, представена от БНР.

Тя е по-скоро скептична във връзка с опция за коалиране с ГЕРБ, без значение от евроатлантическата ориентировка на партията.

Предложение да отпаднат изискванията от параграф 17 от Закона за държавния бюджет са създали от Демократична България, заяви още Белобрадова. Той планува страната да отпусне спомагателните 20 милиона лв. на университетите, единствено в случай че преди този момент трансформират правилниците си за атестиране, като по този метод бяха блокирани парите за заплати във висшите учебни заведения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР