Цацаров е изключителен професионалист, но това не означава, че кара

...
Цацаров е изключителен професионалист, но това не означава, че кара
Коментари Харесай

Антон Кутев: Цацаров е професионалист, но това не означава, че кара колата в правилната посока

Цацаров е извънреден експерт, само че това не значи, че кара колата в вярната посока. Колегите от Българска социалистическа партия, които гласоподаваха ”за ” Цацаров имат най-различни мотивации. За мен сигурно имаше напън над Народното събрание за това гласоподаване. Тези 30 индивида, които гласувахме ”против ”, бяхме единствените.
Това сподели пред бТВ депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев, който разяснява тематиката, че при вчерашния избор на Сотир Цацаров за ръководител на КПКОНПИ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че партията няма да го поддържа, само че след това част от депутати от левицата гласоподаваха " за ".

" Според мен е реалност, че има разединение в Българска социалистическа партия. Засега това са единствено признаци. Истинското разединение ще го забележим след няколко месеца ", сподели още депутатът.

" Това разединение ще даде същински резултати след няколко месеца. 30 индивида от Българска социалистическа партия гласоподаваха " срещу " избора на Сотир Цацаров, в това число и аз. За мен в последните седем години битката с корупцията не се водеше на нужното равнище ", разкри Антон Кутев.

" Разцепление има и в парламентарната група. Корнелия Нинова не направи нищо, с цел да спре това разединение в групата и да я удържи. Това значи, че тя изпуска групата и това ще й коства доста отсега нататък. Това разделяне в групата ще се задълбочи и ще продължи в партията. Това се дължи на ръководството на управлението. За мен Корнелия Нинова ще завоюва вътрешнопартийните избори и надали ще загуби поста си на Конгреса. За мен обаче би трябвало ново лице в партията. Млад човек, който да даде нов подтик. Преди три години се получи нещо такова с Румен Радев, само че изпуснахме този миг ", съобщи още аленият народен представител.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР