Цървена звезда записа приемлив резултат в първата плейофна среща за

...
Цървена звезда записа приемлив резултат в първата плейофна среща за
Коментари Харесай

“Звездашите” готвят инвазия на Залцбург

Цървена звезда записа допустим резултат в първата плейофна среща за влизане в Шампионската лига против Република България (Залцбург) - 0:0 на личен терен на стадион “Райко Митич” в Белград. Сега сръбските първенци са на една ръка разстояние от бленуваните групи, в които в никакъв случай не са играли и се чака на ответния дуел на австрийска земя да се усещат като вкъщи си.

Капацитетът на “Ред Бул Арена” в Залцбург е 31 000 места, а по устав на гостите се поставят 10%, което значи, че сърбите ще вземат минимум 3100 билета. Посланието на ултрасите от северната естрада бе ясно - “Инвазия в Залцбург!”. Те предадоха известието на любимците си по време на последния мач от шампионата преди най-важната борба за сезона.

Столичани записаха петата си победа в пет мача от локалната Суперлига, надигравайки с 2:1 Чукарички, а темпераментните им почитатели за следващ път засвидетелстваха безусловната си поддръжка към тима.

Интересът към гостуването в Австрия е голям, тъй като в първия дуел сърбите играха пред празни трибуни поради наказване. Мачът е на 29 август. Суперлига 5 кръг, петък 17 август  Напредак (Крушевац) 21:00  Цървена звезда
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР