Царуването на Чарлз може и да не тръгна съвсем по

...
Царуването на Чарлз може и да не тръгна съвсем по
Коментари Харесай

Крал Чарлз и промяната, която никой не си представяше в замъка Сандрингам

Царуването на Чарлз може и да не потегли напълно по вода, само че най-малко кралят прецизно продължава да следва правилата, които още преди години е декларирал като значими за него. Един от тях е опазването на природата и използването на от ден на ден екологични практики в цялата монархия.
 Любимите великденски кифлички на крал Чарлз
Любимите великденски кифлички на крал Чарлз

Ето и рецептата

Затова и не е учудващо, че замъка Сандрингам, където кралското семейство обичайно прекарва Коледните празници, ще се снабди с огромен слънчев парк. Чарлз, който се грижи за парцела от 2017 година, възнамерява инсталирането на 2 хиляди слънчеви панела.

Те ще бъдат ситуирани на част от поляните за паша на кралските коне и ще обезпечават зелена сила за парцела, който се простира на впечатляващите 20 хиляди акра земя. По никакъв метод няма да бъдат наранени обработваеми или аграрни земи.

Според заявката, подадено към общината за панелите, те ще посрещнат актуалните и бъдещите енергийни потребности на Сандрингам. Очаква се панелите да обезпечават до 2.1 MW сила.
 Снимка 658831

В непосредственост до Сандрингам се намира Анмър Хол - имението, което употребяват като лятна резиденция. То беше неотдавна актуализирано както като интериор, по този начин и с построяването на огромна зимна градина. Очаква се слънчевата сила да покрива и част от потребностите на Анмър Хол, пишат Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР