Царско село се наложи с 2:0 в контрола срещу третодивизионния

...
Царско село се наложи с 2:0 в контрола срещу третодивизионния
Коментари Харесай

Царско село надви Кюстендил в контрола

Царско село се наложи с 2:0 в контрола против третодивизионния. Головете за “царете” бяха дело на в 24-ата минута и Андерсон Кордейро в 46-ата.

Царско село имаше превес от самото начало на дуела, само че пропусна много голови положения. Още в 9-ата минута се озова на стрелкова позиция, само че изпрати топката в навън. Малко по-късно открадна една топка от бранител на гостите, пусна към, който финтира вратаря, само че съкрати доста ъгъла си и изпрати топката в навън.

В 24-ата минута Стефан Христов и Димитър Костадинов направиха образцово двойно подаване, при което Костадинов излезе самичък против вратаря и осъществя.

В 34-ата минута центрира добре, Димитър Костадинов игра с глава, само че вратаря на гостите избави. Веднага след началото на второто полувреме Царско село осъществя и второ попадение. подаде към Андерсон Кордейро и той от воле означи.

Последваха два пропуща от 100-процентови обстановки от страна на Андерсон и. Малко преди края на срещата Манев още веднъж пропусна с глава, след доста положително центриране на Андерсон.

Следващата инспекция на Царско село ще бъде в събота (06.02) от 14 часа против въз основата на „ канарчетата “ в Коматево.

Снимка: fctsarskoselo.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР