Царско село победи Пирин (Благоевград) с минималното 1:0 в последния

...
Царско село победи Пирин (Благоевград) с минималното 1:0 в последния
Коментари Харесай

Царско село се добра до успех над Пирин, орлетата ще играят в групата за оцеляване в елита

Царско село победи Пирин (Благоевград) с минималното 1:0 в последния двбой от 26-ия кръг от постоянния сезон на efbet Лига, игран на " Арена Царско село ".

Единственото попадение в срещата бе дело на Венцислав Христов (25`). Домакините можеха да усилят преднината си, само че гредите на два пъти избавиха " орлетата ".
 Царско село - Пирин (Благоевград): 1:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
Царско село - Пирин (Благоевград): 1:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте детайлности

Така Царско село към този момент има 16 точки, само че продължава да бъде на дъното в класирането на шампионата. Пирин пък е на 11-а позиция с 27 пункта и ще бъде в долната група, в която тимовете ще се борят за оцеляване в елита.
 Снимка 570304
Източник:

Срещата стартира в доста постепенно движение, като и двата тима не успяваха да стигнат пред някоя от вратите на Хадим Ндиае и Янко Георгиев. Единственото забавно състояние при започване на срещата бе неакуратен изстрел на Жереми Петрис във втората минута.
 Снимка 570303
Източник:

В 25-ата минута обаче изненадващо домакините поведоха в резултата от статично състояние. Николай Бодуров извърши нарушаване и " царете " получиха право да изпълнят директен свободен удар наоколо до линията на пеналтерията. Христов насочи нещо приблизително сред центриране и удар и прати топката непосредствено във вратата.
 Снимка 570302
Източник:

В 40-ата минута топката стигна до Иван Тасев, който обаче не съумя да насочи прекрасен изстрел и кълбото отиваше рисково към Станислав Костов, само че Жереми Петрис съумя да улови. Така първото полувреме приключи без повече голове.
 Снимка 570301
Източник:

В началото на втората част домакините можеха да удвоят преднината си, само че гредите избавиха " орлетата ". Пламен Крумов шутира, а Янко Георгиев мазета топката в страничния дирек. След това Мартин Кавдански от близко прати топката в напречната греда.
 Снимка 570300
Източник:

В 83-ата минута Христофор Хубчев центрира отляво. Преслав Йорданов се извиси над всички в пеналтерията и насочи топката към вратата. Хадим Ндиае обаче внимаваше и избави.
 Михтарски: Няма напрежение, настроението е положително, макар загубата от Левски
Михтарски: Няма напрежение, настроението е положително, макар загубата от Левски

" Очаквам да победим Царско село. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР