"Царско село" и "Кариана" завършиха наравно 2:2 в контролна среща,

...
"Царско село" и "Кариана" завършиха наравно 2:2 в контролна среща,
Коментари Харесай

Кариана и Царско село не се победиха в контрола в София

"Царско село " и "Кариана " приключиха наедно 2:2 в контролна среща, която се организира на "Арена Царско село " край София.
За "царете " се разписаха Християн Чипев и Емануил Манев, а за гостите Евгени Игнатов и Жустино Мендеш. В инспекцията се включиха всички футболисти, които излязоха от карантина и дадоха два поредни негативни теста за COVID-19, а мачът бе управителен от Любослав Пенев, който също е изцяло възобновен от подлата болест.
В началото на мача домакините сътвориха няколко отлични благоприятни условия за гол, само че не съумяха да се разпишат.
Гостите от Ерден разчитаха най-вече на контраатаки и при една такава съумяха да отбележат. Те пробиха отляво, центрираха и Евгени Игнатов се разписа за 0:1 в 24-ата минута.
Царско село сътвори няколко положителни благоприятни условия и при започване на втората част. В 51-ата минута Антонио Георгиев центрира към Християн Чипев, който изравни.
В 58-ата минута домакините стигнаха до цялостен поврат. Мирослав Будинов подаде към Емануил Манев, който съумя да вкара за 2:1. Гостите още веднъж разчитаха на контраатаки и при една такава Жустинио Мендеш вкара за 2:2. Той бе изведен самичък против Михаил Иванов и реализира
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР