Царско село и Черно море играят при 0:0 в първия

...
Царско село и Черно море играят при 0:0 в първия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Царско село 0:0 Черно море, активно начало на втората част

Царско село и Черно море играят при 0:0 в първия дуел от новия сезон на efbet Лига.

В третата минута Родриго центрира от директен свободен удар, само че Попадийн почисти в ъглов удар. След него обаче състезател на гостите игра прекомерно едва и доста неопределено с глава, а заплахата мина.

6 минути по-късно Георги Георгиев реагира по блеснящ метод и избави тима си след петичка от въздуха на Венци Василев при центриране от свободен удар.

В 19-ата минута Виктор Попов получи на скорост в пеналтерията, подаде към непокрития Родриго Вилела, който се завъртя и мигновено шутира към десния ъгъл, само че в навън.

В 37-ата минута Пабло Гарсия бе оставен непокрит пред дъгата, финтира защитник и стреля по земя с десния крайник, само че Янко Георгиев улови.

Още в 47-ата минута гостите сътвориха първата заплаха за втората част. Стефан Велев бе изведен на отлична стрелкова позиция от границата на наказателното поле, само че опитът му за гол с левия крайник по земя бе отразен без проблем от Янко Георгиев.

В 53-ата минута Милчо Ангелов имаше най-хубавия късмет да открие резултата, откакто се озова самичък против Георгиев на два метра пред голлинията след пас от дясното крило на Шопов, само че стражът на гостите блонжира по съвършен метод в левия ъгъл и предотврати несъмнено попадение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР