Църквата “ в град Карловаси на остров Самос в Гърция,

...
Църквата “ в град Карловаси на остров Самос в Гърция,
Коментари Харесай

Гърция възстановява храм Света Богородица на остров Самос

Църквата „ “ в град Карловаси на остров Самос в Гърция, част от която е унищожена по време на мощното земетресение в петък, ще бъде възобновена. За задачата страната ще помогне за отстраняването на други вреди на острова, заяви гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис, който посети острова.
Премиерът посети редица обитаеми места, където земетресението беше разрушително, срещна се с родителите на двете деца, починали в петък, и им изрази съболезнования, а също по този начин организира среща с представители на държавното управление, които на място правят оценка вредите, породени от естественото злополучие. Мицотакис посети по-специално град Карловаси, където персонално инспектира вредите, породени на църквата „ Панагия Теотоку “ („ Света Богородица ”) и даде обещание да я възвърне.
 Ердоган и Мицотакис показаха взаимни съболезнования поради земетресението Ердоган и Мицотакис показаха взаимни съболезнования поради земетресението
Солидарността на Турция и Гърция в лицето на земетресението, засегнало и двете страни, е по-ценна от доста неща в живота. Това написа т...
„ Ще се погрижа за тази алегорична черква, с цел да я възстановя, тъй че камбаните й да бият още веднъж, тъй като тя го заслужава, както заслужава цялата история на това красиво място “, сподели ръководителят на държавното управление, осведоми БГНЕС. Според него той е посетил Самос 23 часа след мощното земетресение, с цел да оцени персонално размера на вредите. " В Самос неотложно дойде държавна делегация, която записва загубите на равнище семейства, компании и социална инфраструктура. Ясно е, че е имало обилни вреди, само че поради мащаба на земетресението и неговите характерности, всичко би могло да е доста по-лошо. Както постоянно, уговорката към острова е нашата поддръжка да се изплати съответната отплата допустимо по-бързо, с цел да може Самос да възвърне естествения си живот допустимо най-скоро “, сподели Мицотакис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР