Църквата в Англия излезе с препоръки към всички свои 4700

...
Църквата в Англия излезе с препоръки към всички свои 4700
Коментари Харесай

Англиканската църква: Момчетата трябва да са свободни да носят тиари и токчета

Църквата в Англия излезе с рекомендации към всички свои 4700 учебни заведения във Англия, в които приканва да не се „ слагат “ етикети на децата, чието държание не подхожда на гендерните стандарти.
Църквата поучава учителите и учебните управления да се откажат от хомофобията, бифобията и трансфобията, като разяснява, че в детските градини и началните класове на учебното заведение децата би трябвало да имат опция да „ тестват няколко пелерини на еднаквост “ и да схванат какви могат да бъдат, „ без да бъдат осъждани или осмивани. “
Предстоятелят на Англиканската черква архиепископ Джъстин Уелби, съобщи, че тормозът въз основа на хомофобията нанася подобен ущърб на децата, който може да докара до „ съществени душевен разстройства, самонараняване, меланхолия и самоубийство. “
„ Новите правила ще оказват помощ на учебните заведения да носят християнското обръщение на любовта, насладата и тържеството на хуманността към всички без изключение, “ добави още Уелби.
Например, момче може да облече балетна пачка или обувки на висок ток, а момиче – пожарникарски шлем или покривало на супергерой без каквото и да било наказание от страна на възрастните, се споделя още в изказването, заяви The Guardian.
Църквата в Англия е най-голямата просветителна конструкция във Англия. Към нея се числят 4700 учебни заведения и академии в цялата страна, в които получават образованието си съвсем милион възпитаници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР