Църквата трябва да отвори неминуемо, не може да е затворен

...
Църквата трябва да отвори неминуемо, не може да е затворен
Коментари Харесай

Пеевски: Руската църква трябва да отвори неминуемо

Църквата би трябвало да отвори неизбежно, не може да е затворен храмът. При който са ключовете, би трябвало незабавно да отвори църквата. Това съобщи националният представител Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание по отношение на събитията към затварянето на Руската черква в столицата, съобщи кореспондент на " Фокус ".  

" Според мен най-нормалното, което говорихме с държавното управление - какво друго с изключение на финансиране. Нека този проблем се почисти. В рамките на деня се надявам да има изясненост кой е притежателят - българската страна или съветската страна ", добави той.

За импортираното искане от Българска социалистическа партия за чуването на шефа на ДАНС и за експулсирането на съветските духовници, Пеевски съобщи, че той би трябвало да бъде чут, а по-късно да се реши дали има учредения за освобождението на Пламен Тончев. 

" Това е чудесна концепция, дано да го изслушаме ръководителя на ДАНС, само че тематиката е ясна - щом са решили службите, че има данни, това се е случило. Тези лица, които са вредили на страната, към този момент не са в България ", безапелационен бе той. 

Според Пеевски ДАНС не е трябвало да реагира на нападките, отправени от Кирил Петков: " Нека да си зададем въпросите и тогава ще преценим - има ли съображение, няма ли съображение. За мен ДАНС не трябваше да излиза с позиция по проблема, а трябваше ръководителят на ДАНС да изиска среща, с цел да беседва по тематиките, само че не трябваше и от другата страна да има този звук, без да сме се срещнали с обстоятелствата, които неизбежно би трябвало да разберем ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР