Църквата Св. св. Кирил и Методий е най-големия и стар

...
Църквата Св. св. Кирил и Методий е най-големия и стар
Коментари Харесай

Църква в Бургас ще раздава отвън върбови клонки за Цветница

Църквата " Св. св. Кирил и Методий " е най-големия и остарял храм в Бургас. Тя е и първата, която беше дезинфекцирана.

На огромния християнски празник Цветница, върбовите клончета ще бъдат раздавани пред храма, като те ще бъдат дезинфекцирани преди този момент.
В Бургас стартира цялостна стерилизация на църквите Набляга се на повърхностите, до които миряните имат достъп
" На Възкресение говорихме с сътрудниците да изкараме цялата работа на открито пред храма. Върбовите клончета също ще бъдат раздавани пред църквата. Свещениците ще бъдат с маски и ръкавици, а самите клончета също ще бъдат дезинфекцирани ", описа отец Петър.

Коронавирусът и България Предпазват ли ни текстилните маски от ковид? Лекар с COVID-19: Когато се заразих, нямаше задоволително защитни средства за медиците 31-годишен българин е умрял от ковид в Лондон Първи случай на COVID-19 във Враца, общо инфектираните у нас са 498 Служител на „ УниКредит Кънсюмер Файненсинг “ в столицата е с ковид Католическите и арменската църкви в Бургас ще са затворени за Великден Разделени от пандемията: Момиченце изненада дядо си и прабаба си в Бургас Болницата в Айтос няма условия да разделя болните с COVID-19 от останалите „ Google “ демонстрираха с данни по какъв начин животът у нас замира по време на пандемията За 3 седмици: Коронавирусът е докарал над 31 млн. лева загуби на София Българска народна банка: До 5 дни банките да изготвят правила за частен мораториум върху заемите Радев: Мизерията не е избавление от вируса Премиерът: Не е време за охлабване на ограниченията против COVID-19, би трябвало да ги удължим Комплексен документ ще оказва помощ на медиците ни в битката с COVID-19 Защо бизнесът не приема мярката „ 60/40 “ Председателят на Народно събрание: Дариткова е настоящ доктор, преглеждала е заболели от COVID-19 Разказ от първо лице на оздравял от COVID-19 доктор от Бургас Заради изключителното състояние: Драстичен растеж на безработицата Двама депутати от ГЕРБ са с ковид Д-р Александър Симидчиев: Инфодемията е по-опасна от пандемията
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР