Църквата призна католически свещеник от Мисури за виновен в склоняване

...
Църквата призна католически свещеник от Мисури за виновен в склоняване
Коментари Харесай

Католически свещеник от Мисури поискал секс по време на изповед: църква

Църквата призна католически духовник от Мисури за отговорен в склоняване към секс от възрастен по време на изповед, оповестиха църковни чиновници.

На отец Игнацио Медина, духовник от епархията на Джеферсън Сити, е неразрешено да заема каквато и да е църковна служба, да отслужва литургия пред обществеността и да изслушва изповеди от енориаши, влизащи в действие незабавно откакто църковният арбитражен съд го призна за отговорен.

Епископ У. Шон Макнайт от Джеферсън Сити стартира следствие в Медина, откакто получи сигнал посредством горещата линия за злоупотреби на епархията през април 2022 година, сподели епархията.

На 27 ноември 2023 година Медина, духовник в енорията на Дева Мария от езерото в Лейк Озарк, беше приет за отговорен с декрет от Дикастерията за доктрината на вярата в Рим. Медина не апелира решението.

„ Искам да изясня, че половото привличане по време на изповед е осквернение, закононарушение в нашата Църква и тежка форма на малтретиране; това не може да бъде толерирано “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР