Царичина не бива да се пипа! Всеки, който го направи,

...
Царичина не бива да се пипа! Всеки, който го направи,
Коментари Харесай

Зловеща прокоба витае около Мария Бакалова заради „Царичина“

" Царичина не трябва да се пипа! Всеки, който го направи, ще бъде настигнат от проклинание. Затова Мария Бакалова да се пази. "



Това предизвести специалист по паранормалните феномени пред " България Днес. Той е помощник на най-големия уебсайт Portal2, профилиран в разгадаването на мистерии, загадки и конспирации " по света и у нас ".

Наскоро се разбра, че бургаското момиче в Холивуд и нейният съучастник - артистът Юлиан Костов, са продуценти на " тайнствен детектив ". Самата Бакалова взе участие като актриса, а мястото на снимане е Царичина. По думите на БГ звездата в Меката на киното сюжетът се върти към кацане на НЛО в костинбродското село. През годините на прехода то се покри с мистична популярност. В самото начало на 90-те военни прокопаха там " тунел към други измерения ". Сега от изкопа няма и диря. Той е засипан, от горната страна е прораснала трева, а нечия ръка е боднала и табела с надпис: " Тук беше дупката ".

 Главната контактьорка на Царичина Елисавета Логинова

Главната контактьорка на Царичина Елисавета Логинова

Експерт номер едно и до момента по " ямата в Царичина ", както я назова народът, е екстрасенсът Елисавета Логинова. Тя е включена в екипа, управителен тогава от самия Генщаб на българската войска. По това време негов началник е ген. Радню Минчев. Съпругът на контактьорката с инопланетяните - Илия Логинов, е армейски офицер. Напуска рано този свят, а сътрудници на брачната половинка му считат и до момента, че копането в Царичина е ускорило неговия край. Освен Логинова към екипа е била привлечена и начинаещата, само че доста перспективна съгласно специалисти по НЛО екстрасенс Марина Наплатанова. Тя е щерка на полк. Делчо Наплатанов, дълготраен кадър на Министерството на защитата.

 Военни копаят

Военни копаят " тунела към други измерения "

Предупреждението на днешните БГ контактьори към Мария Бакалова е доказано и от доста поданици на Царичина. През годините, описват те, по нощите над дупката виждали да трептят странни светлини. Кучетата в селото започвали да лаят, случвали се и необясними от позиция на здравия разсъдък произшествия. Хората от Царичина се притесняват, че мястото може да стартира да притегля като магнит фенове на мистиката. Затова те се радват, че " тунелът " е засипан. Били съгласни от горната страна да се излее и бетонна плоча за още по-голяма сигурност.

Известни наши есктрасенси също се вайкат, че раздвижването към Царичина може да отвори " кутията на Пандора " и оттова да плъзнат рискове от извънземен темперамент. " Присъствието на толкоз доста хора, шумовете, дейното придвижване, ритуалите, въпреки и единствено на лента, са в положение да засилват силите от други светове ", сигнализират те.

Една от първите специалистки по всичко, обвързвано с " тунела " в костинбродското село, е столичната журналистка Анна Зографова. Тя първа в България се снабдява с видеоакасета със запис на " диалозите " на Марина Наплатанова с " галактическия разсъдък " край Царичина. По-късно младата жена, разкрива Зографова, пада от висок етаж на блока си. Официалната версия е самоубийство, само че тя продължава да се оспорва от доста екстрасенси. Самият полк. Наплатанов, бащата на Марина, скоро след нея също напуща този свят. Офицерът е открит мъртъв край остарялата естакада към аерогара София, научи " България Днес " . Какво е предизвикало съдбовния край, остава мистерия и до наши дни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР