Царевицата е известна заради сладкия си вкус и широкото си

...
Царевицата е известна заради сладкия си вкус и широкото си
Коментари Харесай

НЕ знаехте тези ползи от царевицата

Царевицата е известна поради сладкия си усет и необятното си приложение в кулинарията. Също по този начин тя е богата на витамини, минерали, фибри и антиоксиданти.

Фибрите оказват помощ естествената чревна активност и постоянното вървене по потребност. Ако имате проблеми с червата си можете да хапвате царевица като асистент.
Салата с царевица, пилешко и дресинг
Салатата е потребна и всеки я обича. Но обичайните предписания от време на време омръзват. Ако желаете да опитате една малко по-различна, само че изключ...
Прочети повече
Защо всички започнаха да поставят кочан царевица към бидона с киселото зеле

Съдържа високи равнища на ниацин и тиамин, което я прави потребна за мозъчната активност, косата,, кожата и ноктите. Наличието на антиоксиданти се бори с натрупването на стрес и предотвратява процесите по прибързано стареене.

Тайната на съвършената варена царевица, вижте за какъв брой време става

Минералите като магнезий, манган, цинк, желязо, мед, селен спомагат естествената функционалност на организма и щитовидната жлеза, която контролира синтеза на хормони. Тя работи удобно върху анемия и инсулина в кръвта. В доста артикули се употребява царевичен сироп за подслада вместо захар.

Царевичното нишесте се употребява в козметичните артикули, тъй като е хигроскопично и лишава непотребната лой от порите.

 
Супер потребен чай от ЦАРЕВИЧНА коса
Царевицата е позната на всички нас, под всякава форма и можем да кажем, че заема положително място в нашата кухня, а и по целия свят. Вкусно...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР