Цар Симеон II беше награден с почетния знак на Държавата

...
Цар Симеон II беше награден с почетния знак на Държавата
Коментари Харесай

Симеон II беше награден с почетния знак на Палестина

Цар Симеон II беше награден с почетния знак на Държавата Палестина на тържествена гала по случай Международния ден за взаимност с палестинския народ.

 

Събитието се състоя в кино „ Люмиер “ и беше проведено от палестинското посолство в София, Министерството на външните работи и Организацията на Обединените народи. Наградата връчи господин Ахмад Маждалани, министър на общественото развиване на Държавата Палестина като участва и краткотрайно ръководещия посолството в София. В речта си министърът означи, че Организация на обединените нации е оповестило 29 ноември за ден на взаимност с палестинския народ.

 

”В този ден на взаимност, се нуждаем от вашата поддръжка за законните права на палестинския народ, с цел да бъде избавен мирът, стабилността и сигурността в района на Близкия Изток. Защото алтернативата на това е безпорядък, принуждение, екстремизъм “, съобщи той.

Цар Симеон благодари за премията като сподели, че самият той е бил толкоз години заточеник и по тази причина постоянно е съчувствал на бежанците. За първи път през 1948 година в Египет е видял деца и младежи бежанци от Палестина и има доста другари от този интервал.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР