Цар футбол ще завладее Европа за цял месец, стартирайки от

Цар футбол ще завладее Европа за цял месец, стартирайки от ...

Дългоочакваното европейско първенство по футбол с нов дом под софийското небе

Цар футбол ще завладее Европа за цял месец, стартирайки от 11.06. – тази събота. Летният фестивал Mood for Food ще предостави на гостите си удобно, широко и вкусно място, на което да посрещнат така чаканото спортно събитие. Бирата и коктейлите също са добър познайник на Mood for Food – организаторите обещават да са помислили за всичко. Паркът пред стадион Академик в кв. Редута е локацията на фестивала и мястото, на което спортни фенове и гастрономи могат да открият своя вкус.


Съдийският сигнал за първия мач от първенството между Турция и Италия ще прозвучи в 22:00, но съветът е да заповядате по-рано, за да се подготвите за емоциите  с 15-те food truck-ове и ресторанти с интернационална кухня и огромния избор от напитки. Ако пък сте изпълнени със нестихващ състезателен дух можете да се включите в турнирите по джага и да печелите награди и така съботата да комбинира всички любими занимания.

Огромната LED стена ще завладее вниманието на спортните фенове, но музикалната сцена отново ще гърми. В деня на началото на ЕВРО 2020 по футбол (11.06., събота) за свежата атмосфера на сцената на фестивала ще избухнат Wosh MC и FEEL. Купонът ще бъде целодневен, но рап маратонът ще стартира в 21:00 ч. и ще продължи малко преди първия сблъсък от евро турнира по футбол.
Най-популярните поп изпълнители стават част от най-мащабния фестивал за годината. DARA и Тита на сцената на Mood for Food Най-популярните поп изпълнители стават част от най-мащабния фестивал за годината. DARA и Тита на сцената на Mood for Food
Лятото е сезонът, в който можем да се отпуснем и да правим нещата, които ни зареждат и държат щастливи, а какво по-радостно от купища е...
Още на следващия ден, в неделя (12.06.) във футболният кът ще можете да гледате и трите мача: Дания – Финландия; Уелс – Швейцария и Белгия – Русия. Храната ще е отново на топ ниво, напитките ще са студени и разнообразни.
Остава да разкрием кой ще музицира виртуозно от сцената – да, само това - Остава. Вечни хитове и рок енд рол, бира и огромен кеф очакват всички гости отново със стартов час 21:00.Фестивалът ще продължи до 20.06. - почти до самия край на груповата фаза на ЕВРО 2020 по футбол. Още десет дни с гръмка музика, спортни емоции, хапване и множество турнири, награди и забавления – неслучайно Mood for Food е най-мащабният фестивал за годината в България. Още новини – съвсем скоро или повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Facebook страницата на фестивала - .

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com