Цар футбол ще завладее Европа за цял месец, стартирайки от

...
Цар футбол ще завладее Европа за цял месец, стартирайки от
Коментари Харесай

Дългоочакваното европейско първенство по футбол с нов дом под софийското небе

Цар футбол ще завладее Европа за цялостен месец, стартирайки от 11.06. – тази събота. Летният фестивал Mood for Food ще даде на гостите си комфортно, необятно и вкусно място, на което да посрещнат по този начин чаканото спортно събитие. Бирата и коктейлите също са добър познайник на Mood for Food – уредниците дават обещание да са помислили за всичко. Паркът пред стадион Академик в кв. Редута е местоположението на фестивала и мястото, на което спортни почитатели и гастрономи могат да открият своя усет.


Съдийският сигнал за първия мач от шампионата сред Турция и Италия ще прозвучи в 22:00 , само че съветът е да заповядате по-рано, с цел да се подготвите за емоциите  с 15-те food truck-ове и заведения за хранене с интернационална кухня и големия избор от питиета. Ако пък сте изпълнени със неотслабващ спортен дух можете да се включите в шампионатите по джага и да печелите награди и по този начин съботата да комбинира всички обичани занимания.

Огромната LED стена ще завладее вниманието на спортните почитатели, само че музикалната сцена още веднъж ще гърми. В деня на началото на ЕВРО 2020 по футбол (11.06 . , събота) за свежата атмосфера на сцената на фестивала ще избухнат Wosh MC и FEEL. Купонът ще бъде целодневен, само че рап маратонът ще започва в 21:00 ч. и ще продължи малко преди първия конфликт от евро шампионата по футбол.



 Най-популярните поп реализатори стават част от най-мащабния фестивал за годината. DARA и Тита на сцената на Mood for Food Най-популярните поп реализатори стават част от най-мащабния фестивал за годината. DARA и Тита на сцената на Mood for Food
Лятото е сезонът, в който можем да се отпуснем и да вършим нещата, които ни зареждат и държат щастливи, а какво по-радостно от купища е...
Още на идващия ден, в неделя (12.06 . ) във футболният ъгъл ще можете да гледате и трите мача: Дания – Финландия; Уелс – Швейцария и Белгия – Русия. Храната ще е още веднъж на топ равнище, напитките ще са студени и разнородни.
Остава да разкрием кой ще музицира виртуозно от сцената – да, единствено това - Остава . Вечни шлагери и рок енд рол, бира и голям кеф чакат всички посетители още веднъж със стартов час 21:00.



Фестивалът ще продължи до 20.06. - съвсем до самия завършек на груповата фаза на ЕВРО 2020 по футбол. Още 10 дни с гръмка музика, спортни страсти, ядене и голям брой шампионати, награди и занимания – неслучайно Mood for Food е най-мащабният фестивал за годината в България. Още вести – напълно скоро или повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Фейсбук страницата на фестивала -.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР