Цънцарова притисна Възраждане кои и колко от депутатите им са

...
Цънцарова притисна Възраждане кои и колко от депутатите им са
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 9 януари

Цънцарова притисна " Възраждане " кои и какъв брой от депутатите им са имунизирани против ковид

Почти една трета от депутатите на " Възраждане " са имунизирани против COVID-19. Става въпрос за четирима депутати - нещо, което удостовери още в петък, 7 януари, водачът на групировката Костадин Костадинов. 360p geselecteerd als afspeelkwaliteit Още преди този момент удостоверение обаче от bTV са създали серия от изявленията с народни представители на партията по тематиката. От малкия екран настояват в собствен материал, че секретарят на партията Николай Дренчев е имунизиран. Дренчев обаче е представен да споделя следното: " Ваксините научно почтено и честно не дават отговор на определението за ваксина. В момента приказваме за един колосален социално-инженерен опит, в който здравето на народа е заложено на картата на една социално-инженерна геополитическа игра. Това е моето мнение, само че и на групата. Както споделя доцент Мангъров – до момента в който нямам опрян револвер в челото, няма да се имунизирам ".

 Костадинов се закани на bTV поради репортаж кои депутати във " Възраждане " са имунизирани против КОВИД и за какво

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов най-вероятно ще заведе дело против bTV. Причината - материал с изявленията на малкия екран, от който излиза наяве какъв брой и кои от депутатите на партията са имунизирани против ковид. В материала има по-обстойна картина от изявления за какво те са се ваксинирали против КОВИД, само че партията им се опълчва на зелените документи. 360p geselecteerd als afspeelkwaliteit От думите на Костадинов пред БНР стана ясно, че той смята материала на малкия екран за законово нарушаване - " бъркане в здравните досиета ". Това за него е нарушение на персоналните данни и занапред " ще си урежда нещата с тях ".

Култовият имунизиран народен представител от “Възраждане ” проговори: Eдна мисирка ни гонеше из коридорите (ВИДЕО)

Във Facebook депутатът Николай Дренчев от Политическа партия " Възраждане " разяснява репортажа на БТВ на тематика " коронавирус ваксини и зелен документ ", в който взе участие. Припомняме, че в началото той твърдеше, че до момента в който няма опрян револвер в челото, няма да се имунизира, а след това се оказа, че още предходната година се е ваксинирал с " Янсен ". По мотив несъгласието, ето какъв коментар направи Дренчев в своя профил.

Публикуваме целия текст без редакторска интервенция:  Преди първия митинг против ограничаващите ограничения, проведен от Възраждане на 14 май 2020, Народоосвободителна въстаническа армия ТВ излъчи в най-гледаното си време, когато всяка секунда в ефира има баснословна цена, огромен поръчков материал против Костадин Костадинов.

Днес - три дни преди упования максимален митинг срещу ограниченията - БЪВ също пусна в най гледаното време поръчков репортаж против Възраждане. Властта сякаш се сменя, само че методите ѝ и предпочитания ѝ зложелател – Възраждане остават същите! В петък - деня, когато депутатите на Възраждане работеха интензивно тъй като бастионът на народовластието - Народното събрание – беше под блокада и в последна сметка падна в плен нa схемата за ограничение на достъпа до него на жители, на специалисти и на депутати, една мисирка от БТВ ни гонеше из коридорите с въпроси за имунизациите.

Репортажът, който са сглобили редакторите на въпросното предаване е надалеч и от истината, и от журналистическата нравственос. С тях скоро ще се забележим в съда, само че през днешния ден, за следващ път ще повторя това, което споделих и пред камерата на БТВ само че от нарязването на репортажа не излиза наяве, това, което съм казвал постоянно и може да го чуете от всеки един от Възраждане: Изборът дали и с какво някой ще се лекува / профилактира / имунизира е негово персонално право и каквито и да са неговите решения – от тях не би трябвало да произтичат привилегии или да бъдат обект на наказания.

Много хора се имунизираха - някои по насила, други по разбиране. Между всички нас – имунизирани или не – би трябвало да има единодушие и взаимна угриженост – и здравето ни и за правата ни.

Борислав Сандов: Приливна вълна грози Монтана

Вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов сигнализира, че има сериозен проблем със стената на язовир „ Огоста ”. „ Ако се стигне до сериозна обстановка, град Монтана е заплашен от много сериозна приливна вълна. Премиерът обърна внимание на това и са подхванати дейности. Надявам се да създадем всичко допустимо да не се позволяват произшествия като този в Бисер. Трябва да имаме схващане, че положителната съгласуваност сред институциите ще даде сигурност ”, безапелационен е екоминистърът пред Нова телевизия.

ГЕРБ: Дебютът на държавното управление е неоснователен и пагубен (ВИДЕО)

От ГЕРБ упорстват от държавното управление с изключение на да приказва и да проучва, само че да свърши и малко повече работа. Ролята на опозицията е да предпазят държавното управление от неточности в някои браншове, само че дебютът на държавното управление е неоснователен и пагубен, оцени Томислав Дончев работата на държавното управление на конференция в централата на ГЕРБ. По думите на Дончев несъмнено е, че опозицията дължи 100 дни толеранс и от ГЕРБ ще се съобразят с това предписание. Този толеранс обаче е конвенционален, тъй като това държавно управление наподобява на служебните кабинети, управлявали през последните 8 месеца, посочи Дончев.

Журналистът Атанас Чобанов е застрашен с нападение в България

Чуждо държавно управление осведоми в петък нашия публицист Атанас Чобанов за непосредствена опасност. Той осведоми българското държавно управление. Българското държавно управление спи. " Това разгласи в Туитър проверяващият уебсайт BIRD, чийто основен редактор е Чобанов. 360p geselecteerd als afspeelkwaliteit Той съобщи, че в петък по обяд е получил позвъняване от публично лице от непознато държавно управление, " че съм под непосредствена опасност и те са длъжни по закон да ме уведомят ". Чобанов добави, че опасността е местна за България, а той сега е в чужбина. " Уведомих незабавно българските служби, които бяха в незнание. До момента нямам никакво публично удостоверение, че нещо се подхваща по този случай ", споделя журналистът.

Мая Манолова няма проекти да оглавява КПКОНПИ

Лидерът на ИБГНИ Мая Манолова няма проекти да оглавява КПКОНПИ и да заема държавна позиция. Нямам никакво желание да оглавявам държавна позиция, акцентира тя пред Българска национална телевизия. Тя не би се кандидатирала за кмет на София за повторно.

„ Когато си споделил, че би трябвало да правиш смяна, би трябвало да си държиш на думата. Това, за което ИБГНИ упорстват е министър председателят Кирил Петков да се намеси и да бъдат препоръчани ремонти в Кодекса за обществено обезпечаване за същинско преизчисление на пенсиите на база на прихода през 2018, 2019 и 2020 година “, настоя Манолова.

Николай Василев: Правителството е най-лявото от това на Жан Виденов

„ Новото държавно управление е най-лявото държавно управление по-късно на Жан Виденов. Първо харчи, след това пита. Ще направи най-големият бюджетен недостиг в историята на страната. Нищо нямат желание да приватизират, нямат проекти за публично-частни партньорства. Това е държавен социализъм от най-лош вид ”. Така икономистът и някогашен министър и вицепремиер Николай Василев разяснява пред Нова телевизия работата на четворната коалиция в държавното управление на Кирил Петков. По думите му, в първите си 9 дни на власт, държавното управление е похарчило 9 милиарда лева „ Скоростта на смяната е над 1 милиарда лева дневно ”, разяснява Василев. И прикани властимащите да дадат доклад за тези средства. Николай Василев: Ако кабинетът с

Руското посолство в София назова Блинкен тъпанар

Руското посолство в София разгласява информация за протичащото се в Казахстан, в която дефинира държанието на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен като пошло, предава БГНЕС. 360p geselecteerd als afspeelkwaliteit " Днес Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен по типичния за него дебелашки метод се пошегува по отношение на трагичните събития в Казахстан. Абсолютно законния отговор на ОДКС на молбата на управлението на Казахстан за подпомагане в обезпечаване на сигурност (за която, апропо, към този момент беше известен Съветът за сигурност на ООН) главата на американското външнополитическо ведомство разяснява със следната ехидна имитация: " Един урок от най-новата история е, че когато руснаците влязат в дома ви, от време на време е доста мъчно да ги накарате да си тръгнат ", се споделя в информацията на посолството на Москва в България.

Чудо: Мъртвородено бебе проплака на път за гробищния парк (Видео)

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР