Цанко Цветанов е третото голямо име, след Красимир Балъков и

...
Цанко Цветанов е третото голямо име, след Красимир Балъков и
Коментари Харесай

Цанко Цветанов е поредното голямо име на вековния юбилей на Етър

Цанко Цветанов е третото огромно име, след Красимир Балъков и Христо Стоичков, което удостовери присъединяване си в юбилейния мач на Етър. Той ще изиграе по едно полувреме за шампионския тим на " виолетовите " и за Пеневата чета.

Ето какво написаха от клуба:

" ЦАНКО ЦВЕТАНОВ е идващото „ златно “ име, което удостовери присъединяване си в блестящия мач сред „ Звездите на „ Етър “ и „ Звездите на България “ в чест на вековния празник на великотърновския клуб.

С виолетовия екип играе пет сезона, в които е записал 141 мача и 4 гола. Шампион и притежател на Купата на БФС с „ Етър “ през 1991 година, два пъти бронзов медалист. А това е единствено началото на триумфите в богатата му кариера, чийто връх бе четвъртото място с националния тим на САЩ-94! И напълно не на последно място – треньорът, под чието управление „ виолетовите “ влязоха в „ А “ група през 2012 година

Както и Балъков, на 25 април Цанко Цветанов ще играе по едно полувреме за шампионския „ Етър “ и за Пеневата чета ".

" Здравейте, скъпи великотърновци, имам достойнството и удоволствието да ви поканя на вековния празник на обичания ни Етър. Да бъдем дружно на " Ивайло " на 25 април ", показа Цветанов в малко видео.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР