Цанко се труди в Германия, не разчита на Камата По-малкият брат

...
Цанко се труди в Германия, не разчита на Камата
По-малкият брат
Коментари Харесай

Братът на Стоичков емигрира от безпаричие

Цанко се труди в Германия, не разчита на Камата

По-малкият брат на футболната легенда Христо Стоичков е напуснал страната. От няколко месеца насам Цанко води емигрантски живот в Германия, написа Ретро. За западната страна отпътувал поради безпаричието у нас и там бързо съумял да се откри и да откри работа.

„ Нито бедността може да унищожи мощните души, нито благосъстоянието може да издигне долните души “, разяснява Стоичков-младши, чиито връзки с батко му през годините са на приливи и отливи.

Цанко, който през ноември ще навърши 43, имаше упоритости да влезе в политиката. През предходната година пред Нова телевизия той показа, че възнамерява да основе партия, с която да се яви на идващите избори, само че няма да търси поддръжката на брат си.

Очевидно обаче проектите му са се разсъхнали. Допреди да емигрира, той живееше дружно с майка си Пенка в къщата им в пловдивското село Ясно поле. Цанко помагаше на пенсионерката с работата по двора , само че сега тя се оправя с всичко сама. Леля Пенка, както я назовават всички в околията, е извънредно дейна натура и не се плаши от труд. На 73 години създава богата годишна продукция от зеленчук, неотдавна обрала и гроздето и поставила материал за домашна ракия. Гледала и животни, а фризерът й целогодишно бил цялостен с месо. За последно тя видяла сина си Христо по малкия екран , до момента в който той бе посетител участник в хитовото риалити предаване на Би Ти Ви „ Фермата “.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР