Ц еремонията по раздаването на 93-тите награди "Оскар" на американската

...
Ц еремонията по раздаването на 93-тите награди "Оскар" на американската
Коментари Харесай

Ето ги големите победители на наградите „Оскар” 2021

Ц еремонията по раздаването на 93-тите награди "Оскар " на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета стартира. Най-големите награди на американската киноиндустрия се предават онлайн от историческата гара в центъра на Лос Анджелис.

Британката Емералд Фенъл завоюва първия за вечерта "Оскар ". Той е за най-хубав автентичен сюжет за кино лентата "Момиче с капацитет ".



"Оскар " за най-хубав приспособен сюжет завоюваха французинът Флориан Зелер и английският драматург Кристофър Хемптън за кино лентата "Бащата ", в който играе Антъни Хопкинс. "Още по едно " на датския режисьор Томас Винтерберг бе почетен с премия за най-хубав интернационален филм. Призът на американската кино академия за най-хубав артист в поддържаща роля отиде при Даниел Калуя за "Юда и черният избавител ".
Кой беше твоят любимец за най-хубав филм?-->
Процесът против Чикаго

Манк

Момиче с капацитет

Земя на номади

Юда и черният избавител

Без звуци в живота

Минари

Бащата

Резултати

Призът на американската кино академия за най-хубав артист в поддържаща роля отива при Даниел Калуя за "Юда и черният избавител ".

"Още по едно " на датския режисьор Томас Винтерберг печели "Оскар " за най-хубав интернационален филм.



Винтерберг изнесе при приемането на премията малко и прочувствено слово. Той посвети премията на щерка си Ида, починала при автомобилна злополука четири дни след началото на фотосите.

"Това е повече от всичко, което бих могъл да си показва ", съобщи Винтерберг от сцената на гара "Юниън стейшън " в Лос Анджелис.

"Инцидент на автомагистралата лиши живота на щерка ми ", сподели той през сълзи. "В последна сметка направихме този филм за нея, като неин монумент ", добави датчанинът.



По-голяма част от продукцията, в която се наблюдава живота на група учители, които се договарят всеки ден да пият по малко алкохол с вярата да подобрят живота си, е снимана в бившето учебно заведение на Ида, в класната ѝ стая.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Влиза мъж в бар и желае 5 водки. Изпива ги. Иска още четири водки. Отново ги изпива. Иска още три. И тях гаврътва. Замислен се… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМария Илиева с извънредна поява в „ Забраненото шоу на Рачков “Остават броени часове до раздаването на най-престижните награди в кинотоКак фондация събира пари и отиват ли те при нуждаещите сеДоставените количества ще се разпределят към районните здравни инспекции в странатаИндийската здравна система е претрупана от нова вълна на заразяванияОт пътуващите се изисква да показват отрицателен PCR тест, изработен не по-рано от 72 часаГостите би трябвало да са подготвени за доста изненади, показват от компанията, уредник на пътуванетоТова е една от ограниченията за реализиране на летния сезонЕвтини яйца от Полша със подозрително качество и охладено агнешко месо от Северна Македония стартират да заливат пазара у насПричината за случая е отнето предимствоЕто какво оповестиха от оръжейната компания на Емилиян Гебрев​​​​​​​Цяла Германия страда от пандемията? Не. В село Лийг хората въобще не са се сблъсквали с ковид. Нито предходната година, нито в този момент. Там живеят 400 души. Как е допустимо? Екип на Дъждовни води посети селото.Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са омъжени за принцове, само че приликите сред тях свършват дотукПрез последните 24 часа в страната има 2767 умряли от новия ковид, което прави това най-смъртоносния ден от началото на пандемиятаВижте едни страхотни артисти, които заслужават, само че в никакъв случай не са взимали най-престижната кино наградаА кои възпитаници се връщат в клас от понеделникОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР