Трябваше да се стигне до последния мач в група Н

...
Трябваше да се стигне до последния мач в група Н
Коментари Харесай

ЦСКА Москва все пак би накрая в групата на Лудогорец

Трябваше да се стигне до последния мач в група Н на Лига Европа, с цел да може ЦСКА Москва да запише първата си победа. Тя бе безусловно безмислена при визитата на Еспаньол с 1:0, откакто позициите на двата тима в групата на Лудогорец не се промени. Единственият гол на „ РСДЕ” пристигна в 82-ата минута, откакто Никола Влашич донесе успеха за „ армейците”, които финишираха на последното четвърто място с пет пункта, до момента в който Еспаньол остава водач и продължава към 1/16-финалите с 11 точки.

През първата част на „ Корнея Ел Прат” по-дейният тим бе този на домакините, само че пропуски за „ папагалчетата” направиха Пабло Пиати и Кампусано.

В 27-ата минута Игор Дивеев можеше да даде преимущество на московските „ армейци”, само че без триумф.

Втората част започва с напън на гостите, а Илзат Ахметов получи акуратен пас и овладя топката, само че ударът му бе избавен от Андрес Прието. В 74-ата резервата Лей Ву игра един на един със бранител на руснаците и стреля, само че Иля Помазун отрази удара.

Страхотна опция дойда за ЦСКА Москва в 76-ата минута, само че ударът с глава на Обляков профуча настрана.

Така се стигна до 84-ата минута, когато Никола Влашич получи в наказателното поле, завъртя се и с компактен удар с левия крайник матира Прието за 1:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР