Трябвало да поемат отговорност за разцеплението в СОС Трима депутати

...
Трябвало да поемат отговорност за разцеплението в СОС Трима депутати
Коментари Харесай

Трус във „Възраждане“: Трима депутати са изключени от парламентарната група

Трябвало да поемат отговорност за разцеплението в СОС

Трима депутати са изключени от парламентарната група (ПГ) на „ Възраждане “. Това са Александър Арангелов, Иво Русчев и Николай Дренчев . Това стана ясно на брифинг в Народното събрание.

Причината е трусът с в Столичния общински съвет (СОС) през вчерашния ден. Тримата отказали да поемат отговорност за обстановката. А те съгласно водача на " Възраждане " Костадин Костадинов били виновни за номинирането на отцепниците в СОС. 

Вчера вечерта имало съвещание на софийската организация на партията. Там било взето решение да се изиска политическа отговорност от хората, номинирали общинските съветници в СОС, които не са се съобразили с националното управление. 

Тази заран имало колекция на ПГ на " Възраждане ". Там било поискано Арангелов, Русчев и Дренчев да поемат съответната политическа отговорност, като подадат оставки от групата. Тъй като те отказали да сторят това, решението на групата било те да бъдат изключени по обяснението на Костадин Костадинов. 

Така тримата остават депутати, само че ще бъдат нечленуващи в парламентарна група , в случай че не вземат решение да изоставен Народното събрание (НС). 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР