трябвало да носи друго име, но била много упорита, въпреки

...
трябвало да носи друго име, но била много упорита, въпреки
Коментари Харесай

Ето как е щял да се казва принц Уилям, ако принцеса Даяна не бе настоявала за сегашното му име

трябвало да носи друго име, само че била доста упорита, макар настояването на.

През последните години се появиха голям брой секрети и превратности от вътрешния живот на английското кралско семейство.
 Принц Уилям готви огромен удар за Меган и Хари Принц Уилям готви огромен удар за Меган и Хари
Принц Уилям никoгa нямa дa прocти нa cъпругaтa нa брaт cи - Мeгaн Мaркъл. Тoй e бил ядocaн нa бившaтa aктриca, oщe прeди тя и Хaри дa д...

Бракът на Чарлз и Даяна не беше постоянен и една от главните аргументи е, че престолонаследникът е бил влюбен в актуалната си брачна половинка през всичките тези години. Даяна ги чула няколко пъти, до момента в който разговаряли по телефона, и се твърди, че се е оплакала на самата кралица Елизабет от държанието на сина й.

Въпреки това, когато Даяна била бременна с Уилям, Чарлз желал да кръсти сина си Артър непременно. Един от създателите на кралската биография Робърт Лейси сподели пред списание „ Пипъл “, че Даяна била твърдо за името Уилям. Една от главните аргументи била, че един път Чарлз споделил на Камила, че би желае да има деца с нея и че би кръстил сина им Артър. Твърди се, че Даяна чула този диалог, тъй че не можело да се употребява това име за първородния й наследник.

„ Тя настояваше с всички сили името да бъде Уилям, макар че в никакъв случай не разкри, че знае за диалога му с Камила “, добави Робърт. Средното име на Уилям е Филип по името на към този момент умрелите принц Филип и Луис по името на лорд Луис Маунтбатън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР