Трябва веднъж завинаги да се сложи точка на постоянното говорене.

...
Трябва веднъж завинаги да се сложи точка на постоянното говорене.
Коментари Харесай

Филип Станев: 12 дни Пламен Николов знаеше, че ще го издигнем за премиер

„ Трябва един път вечно да се постави точка на непрекъснатото говорене. 12 дни преди да бъде показана обществена тази кандидатура, господин Николов знаеше, че ще бъде номиниран за претендент за министър председател “. Това съобщи депутатът от „ ИТН “ Филип Станев в предаването „ Неделя 150 “ по БНР.

Има Такъв Народ в никакъв случай не са предложили, обсъждали и казвали на някого Петър Илиев за претендент за министър председател. Спекулациите и говоренето обърква задачите диалози, добави Станев.
 Филип Станев: Много дълги ръце станаха, а ние желаеме политическо говорене Филип Станев: Много дълги ръце станаха, а ние желаеме политическо говорене
Много дълги ръце станаха и на мен ми се желае да има действително политическо говорене, а не дълги или къси ръце. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ...

„ Един мъж, а и един човек, в случай че не си държи на думата като човек коства тъкмо толкоз колкото въздухът над главата му “, добави Филип Станев.

По думите на депутата е извънредно време е политиката да се прави на пазарски от вид битак метод. Ако се изчегъртва ГЕРБ, само че да го подменяме различен наш модел и да го маскираме зад това, че сме умни, красиви и че сме градската интелигенция, е неверен метод, призна той. Дайте да не се разделяме на умни и красиви, а да работим, тъй като страната го е закъсала грубо, прикани сценаристът. 

Ако ще си играем на лукавост и подправена дипломация, няма да стане, уточни Филип Станев. Ние не сме такива хора, тъй като отговорността би трябвало да я понесем ние, акцентира депутатът от Има Такъв Народ. За Има Такъв Народ властта не е самоцел. Ако не ни поддържат, за нас не е проблем да си тръгнем – никакъв. Ако влизаш в политиката, с цел да ти ръкопляскат, си се объркал доста съществено, акцентира Станев.

Топ приоритет за Има Такъв Народ остава използването на закона и реализиране на отмъщение. Ние не можем да кажем на ГЕРБ какво да вършат, на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България също не можем да кажем. Отговорността, че няма да има ръководство няма да бъде наша, уточни Филип Станев.
 Слави Трифонов е в отлично здравословно положение - всеки ден играе баскетбол Слави Трифонов е в отлично здравословно положение - всеки ден играе баскетбол
Това съобщи депутатът от " ИТН " (ИТН) Филип Станев, след въпрос на bTV за здравословното положение на водача на партията Слав...

„ Дайте ни да управлявате и актуализацията на бюджета, и Плана за възобновяване и резистентност ще станат “, безапелационен бе той.

Филип Станев счита, че в случай че в този момент афишират министрите си, ще бъдат обект на всякаква офанзива и на жълти вести. Ако няма да действаме практично, нищо няма да стане, сподели още той. „ При нас, да не се хвалим, само че има виновни и професионални хора “, похвали се депутатът.

Филип Станев е на мнение, че би трябвало да има редукция в министерствата. Крайно време е да създадем по този начин нареченото електронно държавно управление, посочи депутатът от Има Такъв Народ. 

Той дефинира митинга пред президентството, когато Има Такъв Народ получава мандата, като група избрани хора, които са били изпратени. Иначе Филип Станев не вижда нищо неприятно да се стачкува, стига да бъде направено по по-цивилизован метод.
 Пада ли сянката на Движение за права и свободи? Филип Станев приказва, че Има Такъв Народ не желае да подписва съглашение за ръководство Пада ли сянката на Движение за права и свободи? Филип Станев приказва, че Има Такъв Народ не желае да подписва съглашение за ръководство
Не знаем за какво „ Демократична България ” реагира по този начин. Какво се случи, че излезе тази декларация, тези властови искания? Г-н...

Прочетете още по тематиката:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР