Трябва строителството не просто да се запази, а да бъде

...
Трябва строителството не просто да се запази, а да бъде
Коментари Харесай

Строителната камара: Безобразие е 40 години да не можем да завършим АМ Хемус

 Трябва строителството не просто да се резервира, а да бъде моторът на развиването в идващия стадий. В момента в цяла Европа се готвят планове за грантове и схеми. Ние се намираме в най-хубавата обстановка, имаме подготвени планове - 3250 на брой, за 1,6 милиарда лв.. Това желаеха на среща с премиера Бойко Борисов от Камарата на строителите в България.

" Строителството не просто да се резервира, а да бъде мотора на развиването в идващия стадий. В момента в цяла Европа се готвят планове за грантове и схеми. Ние се намираме в най-хубавата обстановка, имаме подготвени планове общо 3250, които са за 1,605 милиарда лв.. Готови сме при съществуването на средства доста бързо да задвижим този механизъм. Това би трябвало да стане с нов метод – имаме предложение да се дават не повече от 2 обекта на компания по едно и също време, с цел да вземат участие допустимо повече компании. Да няма обща цена на кв.м., а по осъществени действия ".

" Казахме на премиера, че досегашните са краткосрочни ограничения, буфери, главното е в стопанската система строителството да проработи. Строителството може да погълне голям брой хора, както квалифицирани по този начин и ниско. Хората ще могат да оцеляват посредством труд, а не посредством подаяния. Не да се стопират обектите, които вървят, а да се ускорят и други планове. Безобразие е 40 години да не можем да приключим Околовръстното шосе, Автомагистрала " Хемус " и път към Видин. Инфраструктурата е доста значима, само че в този момент е изключително значима ".

" Ще желаеме прекъсване на прословутата разпоредба да не се работи от 2 до 4 след обяд, в Германия към този момент се работи и в неделя. В момента има сред 20 и 25 000 квалифицирани служащи, завърнали се от чужбина поради вируса, можем да ги задържим единствено с високо възнаграждение. Нашият отрасъл съставлява над 200 000 заети. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР