Трябва реформа в прокуратурата, трябва реформа в съдебната система. Това

...
Трябва реформа в прокуратурата, трябва реформа в съдебната система. Това
Коментари Харесай

Елена Йончева: Преизбирането на Нинова ще е жалко за левицата и България

Трябва промяна в прокуратурата, би трябвало промяна в правосъдната система. Това съобщи пред БиТиВи евродепутатът Елена Йончева. Тя настоя за отчетност на обвинител номер едно.

Фигурата на основния прокурор не би трябвало да е подвластна от нито една политическа партия, от нито една икономическа формация, акцентира евродепутатът.

Сотир Цацаров се превърнал в знак на произвола, по мнението му и настоя да се разбере по какъв начин е реализиран натиска върху него.

Йончева попита дали Цацаров е разследван от ДАНС.

Има големи упования към държавното управление на Кирил Петков, разяснява тя. Време е за дейности, акцентира Йончева. Според нея на премиера му предстоят тежки и непопулярни мерки да вкара.

За участието на Българска социалистическа партия във властта тя попита дали ще се спазят т.нар. червени линии за столетницата като за образец посочи приоритета на левите, лечебните заведения да не са търговски сдружения, прогресивното подоходно облагане и АЕЦ Белене.

Ако Корнелия Нинова бъде избрана отново за водач ще е жалко за левицата и България, счита Елена Йончева.

Тя симпатизира на Крум Зарков. По мнението ми той има качествата да направи Българска социалистическа партия първа политическа мощ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР