Трябва рано или късно да получа одобрение за виза, тъй

...
Трябва рано или късно да получа одобрение за виза, тъй
Коментари Харесай

Устата бесен! САЩ не му дават виза за гастрола отвъд океана

" Трябва рано или късно да получа утвърждение за виза, защото няма никаква причина това да не стане! " Това съобщи рапърът Иван Динев-Устата пред " България Днес " след отменянето си на турнето в Щатите.

Преди дни хип-хоп звездата изключително закри всички дати на концертите си оттатък океана. Причината - неодобрена молба за издаване на виза. " Не съм осведомен още в детайли с документите, които са предоставени като отговор на промоутъра, само че това, което знам, е, че бях три пъти на турнета в Щатите и трите пъти е било безпроблемно ", съобщи рап звездата. Артистът изясни, че повода за този отвод от страна на Службата за американско поданство и имиграция на Съединени американски щати се дължи на нещо по-тривиално: непредставени документи. " Към молбата трябваше да се приложат още документи за издаването, а това го разбрах в деня преди да отпътувам и беше като гръм в ясно небе ", описа Устата.

Според изпълнителя на " Точно в този момент "  отказът за виза няма нищо общо с музикалния клип на последното му парче " Свободата на словото ", където се снима на Червения площад в Москва. " Аз съм снимал и клип в Америка. Дори и за парчето " Свободата на словото " имаше фрагменти и в Брюксел. Ако една страна като Съединени американски щати, която държи на свободата на словото, то това да се фотографирам в Москва не е причина, с цел да ми откажат визата. Надявам се напрежението, което съществува сред Америка и Русия от години, да не попречи на изкуството ", показа Устата.

Рапърът е оптимистичен, че ще успее въпреки всичко да си направи турнето в Страната на свободата и фантазиите. " Ще напрал всичко по нужния ред да си получим визата. Надявам се да се забележим с нашите сънародници в Америка, въпреки и с други дати ", приключи Динев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР