Трябва отговор на въпроса #Кой, защото така се нарича моделът.

...
Трябва отговор на въпроса #Кой, защото така се нарича моделът.
Коментари Харесай

Ивайло Славов: В БНР ррябва отговор на въпроса #Кой, защото така се нарича моделът

Трябва отговор на въпроса #Кой, тъй като по този начин се назовава моделът. Най-доброто което може да направи Светослав Костов е да опише тази история, тъй като тя е значима и е необятен пиедестал да се разбере какво се случва в нашите медии. Зависимостите може да са във всички медии. Един слушател прикани в ефир: „ Търсете при прислужниците на олигарсите “.
Това сподели в предаването " 120 минути " публицист и неотдавна пенсиониран шеф на стратегия „ Хоризонт “ Ивайло Савов.

По думите му 10 дни преди датата 13 петък е схванал, че има напън. Тогава са започанали диалозите с него за свалянето на журналиста и водещ Силвия Великова от ефира на БНР.

Това бяха другарски диалози. Аз заявих, че не съм оказвал напън и не бих го направил в никакъв случай. Генералния шеф Светослав Костов бе индивидът, който води няколко диалога с мен. Все още не мога да си обясня за какво беше толкоз значима тази дата - трябваше от 13 петък до края на октомври Силвия Великова да не звучи в ефира на радиото.

Същия диалог за който приказва тя беше извършен и с мен. Мисля, че става въпрос за поети задължения към някакви хора, които аз не знам кои са. За мен това бе някаква взаимозависимост, която пораждаше и боязън и суматоха в Костов.

Тя не трябваше да отразява всички събития, които отразява и да не води предаването си. Аз бях доста сюрпризиран, тъй като ми беше подложен въпроса " или аз, или тя ".

Бях поел уговорката да пенсионирам след изборите, само че се получи по този начин, че аз отхвърлих да извърша тази реперсия и се наложи да си потегли преди този момент.

Тази рана в БНР е доста огромна, тя няма да зарастне. Ако се научим да четем разпоредбите исторически и в никакъв случай не прекрачваме границите ще сме научили уроците които би трябвало.

Точно сега има сериозен управнически вакуум в БНР. Това би трябвало доста бързо да се реши.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР