Трябва ни убедителна победа, за да съставим правителство. По-силни сме

...
Трябва ни убедителна победа, за да съставим правителство. По-силни сме
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Сливен: Трябва ни убедителна победа, за да съставим правителство

Трябва ни безапелационна победа, с цел да съставим държавно управление. По-силни сме от седемте им организации и партии, с които са в коалиция Затова ГЕРБ ще сме първи. Това съобщи Бойко Борисов на среща в препълнената зала на държавна такса “Стефан Киров ” в Сливен. Той пристигна в града,за да поддържа претендентите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в 21 МИР.



„ В ГЕРБ имаме специалистите. Имаме повече приключили в Съединени американски щати, Германия и Холандия, в сравнение с в Политическа партия. Имаме спортисти със международни върхове, музиканти, лауреати, имаме християни и мюсюлмани. Всичко това са младите лица на ГЕРБ “, безапелационен бе Борисов.

„ Какво стана със санирането? Защо най-хубавата обществена стратегия бе спряна? Хиляди фамилии бяха лишени от гратис саниране. Хиляди строителни служащи от дребните компании по този начин си изкарваха хляба. Тук в Сливен има санирани 51 блока. А " Промяната " какъв брой направиха?! Две години Автомагистрала " Тракия " няма маркировка. Десетки хиляди тирове минават ежемесечно през автомагистралата, а те една лентичка не направиха. “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Пред присъстващите Борисов сподели още, че единственият кмет, който е върнал останали средства от реализацията на план с разпореждане на Министерски съвет е Стефан Радев.
" Останали 200 000 лева и кметът Стефан Радев ги върна назад в сметката. Ние ги върнахме назад на Сливен за ремонт на детска градина. Това е една от аргументите Стефан Радев още веднъж да е претендент на ГЕРБ за локалния избор през есента “, сподели още Бойко Борисов.

Той напомни думите на Иван Костов, че най-малко две години няма да можем да се излекуваме от инфлацията на " Промяната ".
„ Няма нищо направено от тях в нито един бранш. Откъде пристигна инфлацията? Произвеждаме жито и слънчоглед. Имахме най-ниски цени на горивата. Вече " Промяната " са доста богати хора, само че скоро офшорките им ще гръмнат. След изявленията на Бойко Рашков при Лора Крумова съм уверен, че с тези хора нищо не може да се направи. За каква правова страна приказваме, когато излиза един болшевик и стартира да раздава присъди? Толкова са изобличаващи обстоятелствата - " Промяната " ви откраднаха по левче от всеки зареден литър гориво, с цел да го изпратят на Путин. От 33 лева на 300 лева стана газът. Всичко това през медиатори, а парите ги няма “, съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ бе безапелационен, че България е надживяла доста рецесии и ще се оправи и с тази. „ Аз съм ви избавил от три рецесии, само че постоянно сме били с бюджетен остатък и се е строило. Имаме три разновидността за държавно управление, единствено ни би трябвало добър резултат. За постоянна България още веднъж на 2 април “, сподели Борисов.

Преди срещата в държавна такса „ Стефан Киров “ Бойко Борисов посети новостроящия се храм „ Света Петка “. Това е първата черква, строена в града след повече от 20 години. Първата копка бе направена през 2008 година с благословението на Сливенския митрополит Йоаникий. За построяването й неведнъж са инициирани дарителски акции, в които с пари, непринуден труд и материали се включиха общински съветници, жители и компании. Инициативата за облагородяването на местността към „ Света Петка “ от Община Сливен е по предложение на кмета Стефан Радев, ръководителя на Общински съвет Димитър Митев и зам.-кмета Камен Костов. Рисуването на стенописите ще стартира в края на април или началото на май.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР