Трябва ни редовно правителство, което да реформира службите и да

...
Трябва ни редовно правителство, което да реформира службите и да
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви каква е главната причина за днешната атака срещу ПП-ДБ

" Трябва ни постоянно държавно управление, което да реформира службите и да вкара България в Шенген. Това е основната причина за днешната ".

Това заяви на ексклузивен брифинг с Народното събрание. 

" Наблюдаваме по какъв начин през днешния ден имаме съгласуваност на проруските сили в България, в това число " " тази заран, а след конференцията и ", добави той.

И напомни, че шефът на ДАНС е обезпечил защита на постоянен народен представител нощес в 22 часа. " Само да напомня, че ДАНС в никакъв случай не охранява обособени лица, тъй като няма такива пълномощия ". И попита: " Стана ли за ДАНС Радостина Василев стратегически обект? Президентът знае ли за тези среднощни диалози сред шефа на ДАНС и този народен представител? ".

" Възможно ли е в този диалог някой да е спрял стартирането на всички записи, които бяха готови? "

" Ясно желая да кажа, че никой не може да въздейства на нашето мощно предпочитание да създадем промени. Открито заявяваме, че всеки претендент, който ще предложим, за бъдещите назначения в службите ще държим да има чисто минало, да не е бил част от незаконна група в България или Европа ", изрично съобщи Петков.

И за какво президентът продължава да бави мандата ", попита той.

Призовавам всеки български жител да изслуша този запис от Националния съвет и да види, че не желаеме да създадем нищо неприятно.

" Не съм изслушал записите, които са качени. Ние също би трябвало да изслушаме целия запис, с цел да разберем дали и какви операции има ", посочи Петков.

" Получих информация, че е имало и записи от залата на Народното събрание, както и от други места ", разкри съпредседателят на Политическа партия.

На въпрос дали са обещавали нещо на, с цел да не пусне записите, отсече, че няма такова нещо. 

" Нямаме си доверие с, по тази причина това наше съгласие не може да се назова коалиция, а вършим всичко за положителното на България ".

" Акад. Денков сега приказва с всички министри. Някои от евентуалните министри са съгласни да вземат участие в бъдещо ръководство, други отхвърлят заради персонални приини ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР