Трябва много ясно с партньорите в управлението да знаем къде

...
Трябва много ясно с партньорите в управлението да знаем къде
Коментари Харесай

Борисов изправя линията: Сглобката трябва да се преговори, да се...

" Трябва доста ясно с сътрудниците в ръководството да знаем къде са чертите, зад които не може да се минава, в противоположен случай започваме да си губим физиономията, а ние това не можем да си го позволим, тъй като зад нас стоят хората от център-дясно ", сподели Борисов.

 

съвещание на групата, на което главните тематики, по думите на ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред медиите, с изключение на с подробен разбор на изборния резултат, са свързани с анализ на осъществяването на управническата и законодателната стратегия.

 

" Изключително значимо е ние да се върнем към идеологията и физиономията, която има ГЕРБ. Ние сега управляваме с демократични обединения, само че нашият главен принцип е - колкото изкарваме, толкоз да се харчи ", сподели още Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ още веднъж захапа финансовият министър Асен Василев за дъжавния бюджет:

 

" Не би трябвало да вкарваме младежите в задължения. 3% недостиг е неприятно нещо. Вземането на нов дълг е неприятно нещо. Липсата на ограничения за справяне с недостига са неприятно нещо. Всяка година ще плащаме лихви по 250 млн. лв.. Това добре ли е? Аз приканвам Асен Василев да не отваря торбата, тъй като това е кутията на Пандора ".

 

заяви, че България е набрала нов дълг от малко над 2 милиарда евро. По думите му емисията е била извънредно сполучлива.

 

Правителството прибягва до набиране на външен дълг, с цел да финансира бюджетния недостиг, който през октомври е 1.4 милиарда лева, само че в края на годината се чака да доближи по проект 4.6 милиарда лева

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР