Трябва ли да ни вълнува стачката в Холивуд? На пръв

...
Трябва ли да ни вълнува стачката в Холивуд? На пръв
Коментари Харесай

В какво се зарече режисьорът на Опенхаймер

Трябва ли да ни вълнува стачката в Холивуд? На пръв взор тя е нещо прекомерно далечно от всекидневието ни. На втори обаче митингът на сценаристите и актьорите към този момент дава своето отражение върху света на киното.
 Килиън Мърфи пред Rolling Stone - за славата и за функциите си в
Вредна ли е славата - отговорът на Килиън Мърфи

Актьорът за идната си роля в " Опенхаймер " и работата си досега

Почти никой не снима сега, замразена е работата по нови сюжети, а огромна част от хората в гилдията са на страната на протестиращите. Един от тях се оказа и Кристофър Нолан, чиято нова и по този начин чакана суперпродукция " Опенхаймер " ще можем да гледаме по кината от този петък, 21 юли.

По време на лондонската премиера на кино лентата актьорите, взели участие в него, излязоха преди да стартира прожекцията в символ на взаимност със стачкуващите. " Трябва да отбележа работата на невероятния ни актьорски състав отпред с Килиън Мърфи ", разяснява Нолан пред Военновъздушни сили.
 Снимка 508727

" Списъкът е дълъг: Робърт Дауни-младши, Мат Деймън, Емили Блънт, Флорънс Пю, Кенет Брана, Рами Малек... Преди малко ги видяхте на аления килим. Сега обаче ги няма - отидоха да приготвят плакатите си за идната стачка. Те ще се причислят към моята колегия - тази на сценаристите, в битката за почтено възнаграждение за всички. "

Кристофър Нолан удостовери още, че " изрично " няма да стартира работа по нов филм, до момента в който стачката не завърши и връзките сред работещите в Холивуд и огромните студия не бъдат решени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР