Трябва ли да има редовен кабинет? Одобрява ли решението на

...
Трябва ли да има редовен кабинет? Одобрява ли решението на
Коментари Харесай

Кубрат Пулев пред bTV в парламента: Защо не провеждаме повече референдуми?


Трябва ли да има постоянен кабинет? Одобрява ли решението на Народното събрание да предоставим военна помощ на Украйна? Как би дал своя вот на референдум за президентска република? Какви са упованията му към депутатите? Защо образованието би трябвало да е приоритет за политиците?

Отговорите на тези въпроси пред камерата на bTV даде Кубрат Пулев, който неведнъж е прославял страната ни на кръга, а в обществените си изяви постоянно приказва за обичта си към България. С предпочитание да даде мощен образец, че човек не би трябвало да стопира да учи и да се развива, преди дни той приключи магистратура " Политология " в Университета за национално и международно стопанство.
Снимка: bTV

Провокирани от достижението му го поканихме да поговорим за политиката в у нас не къде да е, а в Народното събрание.

Пулев показа, че за първи път влиза в постройката на Народното събрание, само че посочи, че може би няма да е запоследно.

Той описа, че помни по какъв начин неговият татко седи и се кара на тв приемника, псува и се нервира, а той се е чудел за какво.

Кубрат Пулев беше изумен, че залата на депутатите в петък е празна и изрази почитание към хората, които въпреки всичко участват в нея. Той премине около портретите на ръководителите на Народното събрание и дефинира, че всички са били интелигентни и начетени, само че евентуално не всичко е зависело от тях.
Снимка: bTV

Според него надписът " Съединението прави силата " идва още от завета на хан Кубрат. " Имам достойнството да съм кръстен на него. Това е доста мощно обръщение, а виждаме, че през днешния ден се случва тъкмо противоположното ", съобщи Пулев.

Всъщност вземаме девиза на Белгия след Освобождението.

Според спортиста дистанцията сред народа и депутатите би трябвало да бъде скъсена, а българските жители - да имат повече публичност. Той счита, че е нелош вид да се организират повече референдуми и запита дали не е това същинската народна власт?

Той счита още, че в основата на нация с бъдеще е образованието.

Според Пулев народът е споделил, че не би трябвало да предоставяме помощ на Украйна, само че депутатите гласоподават по този начин като че ли са от друга страна. „ Ние нямаме големи военни запаси, а желаят да ни вкарат в играта – да вземем отношение във войната. България би трябвало да резервира неутралитет. Не бива да заемаме отношение “, разяснява Кубрат.

За боксьора е значимо, в случай че има държавно управление, то да бъде качествено и да работи за интереса на народа, обвиняванията са непотребни.

" Аз съм човек, който обича да изпипва нещата и да ги прави с проект и за, която е действителна и нужна. Кой си слага действителни и дълготрайни цели ", запита Пулев.

Целия диалог с Кубрат Пулев вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР