Трябва ли да бъдете перфектни, за да се харесате на

...
Трябва ли да бъдете перфектни, за да се харесате на
Коментари Харесай

Женските недостатъци, които мъжете харесват

Трябва ли да бъдете съвършени, с цел да се харесате на някой мъж? Не, несъмнено! А и съвършени хора няма.

Истината е, че мъжете си падат доста по някои женски " дефекти ", които нежният пол не обича в себе си.

Неща, които дамите не харесват в своя темперамент или външен тип, се оказват много привлекателни за мощния пол. На първо място мъжете споделят, че харесват обилни дами, които в това време са си наумили, че са изключително цялостни и се подлагат на строги диети.

В реалност обаче, става известно, че по-малко мъже си падат по фини, кльощави девойчета. Повече харесват добре изписаните женски форми, подчертани с тънка талия.

Малкият бюст също е измежду нещата, които дамите поставят в графата дефекти, само че в действителност много мъже правят оценка плюсовете на дребните гърди. Например, не е наложително да носите сутиен, което работи възбуждащо на срещуположния пол.

Добрият вкус наподобява сладостен в очите на мъжете. Жените, които не се тормозят да си поръчат сочна пържола и по-късно да завършат вечерта с десерт, впечатляват господата.

И обратното онези, които се вършат пред мъжете, че похапват единствено плодове и салати, а в тяхно неявяване опустошават хладилника, вършат по-лошо усещане.

Неизисканите облекла също могат да привлекат вниманието на мощния пол.

Много дами се тормозят, че нямат първокласен и грациозен дрешник, само че това не ги прави по-малко стилни.

Без значение какви трендове предлага модата, мъжете харесват дами, които умеят да се обличат с усет, без да разграбват магазините.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР