Трябва изцяло нов парламент и нови избори, това е потенциалният

...
Трябва изцяло нов парламент и нови избори, това е потенциалният
Коментари Харесай

Сабрутев от ПП: Идват избори, няма как да се направи експертно правителство

„ Трябва напълно нов парламент и нови избори, това е евентуалният сюжет. Бихме подкрепили „ Демократична България ” в третия мандат, само че основното е да няма смяна в нашите цели. Ще подкрепим всевъзможни старания да се сформира кабинет. Няма по какъв начин да се приказва за унищожаване на модела Борисов с Борисов. Ние слагаме ясна алена линия - никакви договаряния с Борисов, Пеевски и Трифонов ”, съобщи по Българска национална телевизия Венко Сабрутев от „ Продължаваме промяната ”.

Според него Политическа партия са създали оптималното и невъзможното на база на ясни цели.

„ Как ще се направи експертно държавно управление. Кои ще са специалистите, които ще влязат в експертен кабинет. Ние не успяхме да купим народни представители, тъй като не ставаше въпрос за търговия, а за цели, по тази причина разписахме програмата, с цел да няма спекулации ”, добави Сабрутев.

Динена кора е изказванието на Борисов, че ще даде три депутати от ГЕРБ, съгласно него.

„ В Народно събрание има нова коалиция в лицето на Движение за права и свободи, Възраждане, Има Такъв Народ и ГЕРБ. Ние сме в зала, тях ги няма. Бламират се доста комисии. Те знаят, че закон за КПКОНПИ ще работи против тях ”.

Видяхме друго държание на президента Радев в чужбина и в България. „ Френското предложение е положително за България ”, сподели още Венко Сабрутев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР