Трябва да знаете, че с консумацията на напитката йо-йо ефект

...
Трябва да знаете, че с консумацията на напитката йо-йо ефект
Коментари Харесай

Светът Полудя По Тази Напитка! Стопете Се Завинаги По Главозамайващ Начин

Трябва да знаете, че с потреблението на напитката йо-йо резултат не е вероятен. През първите две седмици след края на по този начин наречената диета, не трябва да се преяжда и да се натоварвате доста с банкет на нездравословна храна. Гледайте да се ограничавате доколкото е допустимо и всичко ще се възстановява напълно скоро.

Напитка за бързо намаляване – метод на подготвяне

Пригответе си 12 чаени чаши вода. Към водата се прибавя необелена прясна краставица, която се нарязва на тънки кръгчета. След това прибавете и лимон на шайби. Нужни са ви няколко шайби, само че дружно с кората на свеж лимон.

Пригответе още 10 листа от мента и половин супена лъжица корен от джинджифил (задължително ситно настърган). Всички съставки се бъркат добре и се оставят в ледник да престоят в границите на 24 часа. След този интервал, напитка за бързо намаляване към този момент е подготвена за консумация.

Най-добре би било питието да се гълтам на гладно най-малко един час преди банкет на храна. Резултатите просто ще ви главозамаят. Приготвената домашна вода ще ви стопи до неразбираемост и ще ви отърве от киселините в стомаха, също по този начин ще предотврати появяването на непотребни газове и отичане на корема. Тази напитка се приема 2 пъти на ден.

Вече не е нужно да се подлагате на изтощителни диети, когато напитка за бързо намаляване е тъкмо пред вас. Резултатите са повече от невероятни. Постигнете всичко това в домашни условия.
Източник: zdrave.ws
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР