Трябва да знаете, че човекът, който искрено иска да е

...
Трябва да знаете, че човекът, който искрено иска да е
Коментари Харесай

Най-ясният знак, че един мъж наистина иска да е с вас

Трябва да знаете, че индивидът, който откровено желае да е с вас, в по – огромната част от случаите ще откри времето и средствата да го направи, без даже да го изисквате от него. Стигне ли се обаче до условие, молби и сходни, бъдете сигурни, че индивидът насреща няма съществени планове. Това ясно може да си проличи, в случай че извършите опит за сериозен диалог и бъдете отхвърлени от отсрещната страна. Трябва да седнете уединено със себе си и ясно да заявите пред вас самите какво желаете от един мъж. Не робувайте на подправените убеждения, че всички мъже са идентични. Такива изказвания постоянно служат като опрощение на някои дами, които не желаят да се впускат в съществени връзки. Те постоянно залагат на краткотрайните флиртове и не е учудващо, че не могат да попаднат на сериозен мъж. Бъдете сигурни, че вашият човек е някъде там и може би също се оглежда за вас.

Нека първо да стартираме с това, че с цел да откриете подобаващия човек, би трябвало въпреки всичко да водите някакъв обществен живот. Не очаквайте, че индивидът ще падне от Луната и ще се появи на входната ви врата изведнъж. Най – евентуално ще се наложи да преминете и през няколко мъже вид „ играчи “. Те се отличават с високо самочувствие, сладникави приказки и чести дарове. Заговорите ли обаче за съществени връзки и усеща, има възможност да останете неразбрани и подценени. Изречения от вида: „ Нека не приказваме в този момент за това, виж какъв брой ни е добре… “  постоянно участват в речника им, както и сякаш инцидентно изникналите незабавни обстановки, които изискват наличието им. Сигурни ще ви дават обещание света, само че най – евентуално сега, в който усетят, че са ви спечелили изцяло, те ще изчезнат безследно.

Що се отнася до сродната ви душа, тя може да е неугледна на пръв взор и да не притегли незабавно вниманието ви. Ако желаете да говорите свободно за възприятията си пред мъж, той несъмнено би трябвало да има сензитивност и да не се срами от това. Този вид мъже нормално не са център на вниманието. Те са някъде там и постоянно са наблюдаващи. Такъв мъж в никакъв случай няма да ви каже „ Нека не приказваме в този момент за това “. Той ще посрещне всеки ваш опит за сериозен диалог. Ще откри времето да ви изслуша и дружно да преживеете неприятните моменти. Този мъж ще желае да вижда усмивката ви, а не скъпи облекла и гримове.

Като умозаключение, не трябва да забравяте това, че даже и някой да ви е спечелил със своята сензитивност и отдаденост, не значи, че ще е вашият сътрудник до живот. Връзката е комплициран развой, в който се напасват характери и привички. И въпреки всичко нищо не ви пречи да опитате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР