Трябва да забравим тази лидерска среща, тя не произведе нищо,

...
Трябва да забравим тази лидерска среща, тя не произведе нищо,
Коментари Харесай

Борисов: Забравете за лидерската среща. Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито дума за управленската програма

" Трябва да забравим тази лидерска среща, тя не създаде нищо, с изключение на нова разграничителна линия. Защото се издигна претендент за кмет. " Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява пред медиите в Народното събрание лидерската среща сред Политическа партия - Демократична България и ГЕРБ - Съюз на демократичните сили през вчерашния ден следобяд.

Разбрахме се, че ще се срещаме във вторник да се разбираме, заключи с подигравка Борисов.

" Асен Василев пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тематика по управническа стратегия, нито тематика обвързвана с Украйна, нито с наводненията. Нищо от това, което обществото чака ", продължи Борисов.

" Не им разясня претендента за кмет. Казват, че имаме 10 зам.-министри. Да ги уволнят, в случай че желаят. Шефът на Национална агенция за приходите ли е на Борисов? Шефът на БЕХ ли е на Борисов?

От нас, доколкото разбрах, се желае единствено да натискаме копчето.

Лидерските срещи са лидерски, когато се събират по 10 - 15 индивида вътре, става говорилня ", продължи Борисов.

" Категорично съдя държанието на " Възраждане ", обвързвано с агаресията, инакомислещите, провокациите и езика на омразата. Темата ГЕРБ " Възраждане " не съществува ", добави той.

" Тези, които ги поддържат са български жители. Ние сме срещу това, което се случва, изключително експанзията. Има задоволително текстове по наказателните кодекси. Вярно, че те гледат от това, което правеха протестиращите преди - хвърляха яйца, свински уши, домати... ", сподели водачът на ГЕРБ. Той акцентира, че най-овластеният човек в страната е министър председателят.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР