Трябва да внимавате с Русия, каза бившият държавен секретар на

...
Трябва да внимавате с Русия, каза бившият държавен секретар на
Коментари Харесай

Рекс Тилърсън на прощаване: Внимавайте с Русия!

Трябва да внимавате с Русия, сподели някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Рекс Тилъсърън, съобщи Би Би Си.

Уволненият през вчерашния ден от Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила външен министър в последната си изява като посланик съобщи, че във Вашингтон би трябвало доста деликатно да се отнасят към всяка една дума и деяние на Москва. "Изказванията и дейностите на публични съветски лица стават все по-агресивни. Заради това би трябвало всяка стъпка, която подхващат в Русия, би трябвало да се следи доста изкъсо ", уточни още той.

Тилърсън също съобщи, че по време на съвсем едногодишното му ръководство на Държавния департамент бяха реализирани триумфи. "Ние постигнахме пробиви в рецесията в Сирия и севернокорейската ядена стратегия ", съобщи той. Бившият първи посланик на Съединени американски щати обаче не благодари на Тръмп, добави Би Би Си.

На въпрос на публицист с какво ще се занимава след отдръпването си от поста някогашният първи посланик на Вашингтон съобщи: Ще се посветя на фамилията си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР