Трябва да стане ясно как и през коя граница автобусът,

...
Трябва да стане ясно как и през коя граница автобусът,
Коментари Харесай

Ракшиев : Да стане ясно как автобусът с мигранти е влязъл у нас


" Трябва да стане ясно по какъв начин и през коя граница рейсът, блъснал патрулката в Бургас, е влезнал в България. Да се разбере дали е проверяван и по какъв начин е минал това цялото разстояние. Властите би трябвало да намерят отговор на тези въпрос, с цел да не се повтарят сходни произшествия ".

Това обясни за „ Твоят ден " по NOVA NEWS Александър  Ракшиев от  „ Продължаваме Промяната ”. По думите му би трябвало да бъдат отделени средства за професионална подготовка на фрагментите в Министерство на вътрешните работи, защото огромна част от състава е в пенсионна възраст.

Той разяснява и доставките на газ у нас.

„ Не сме купували по-скъпо гориво от дъщерна компания на „ Газпром ”. Сигурен съм, че в съда това ще стане ясно. В момента имаме един договор  с „ Газпром ”, в който те са страна в несъблюдение. Преди да договаряме нещо, този контракт би трябвало да изтече. Ако в този момент, преди края на годината, подпишем анекси, нашата защитна теза ще рухне ”, разясни Ракшиев. И дефинира държанието на служебния министър  на енергетиката като незаконно. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР