Трябва да спрем внимание на борисовките, защото отвличат вниманието от

...
Трябва да спрем внимание на борисовките, защото отвличат вниманието от
Коментари Харесай

Кирил Петков на събранието на ДСБ: Обединението на добрите сили ще продължи като лавина

" Трябва да спрем внимание на борисовките, тъй като отвличат вниманието от значимите неща. Пълни нелепости, в случай че би трябвало да отговоря непосредствено ".

Така някогашният министър председател и съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков отговори на обвиняванията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че кабинетът " Петков " се е облагодетелствал от продажбата на оръжия за Украйна.

Според Петков задачата на идващите три месеца не е политиците да се занимават с измислени кавги, а да се замислят какво вършат за опазването на здравето, правосъдната система, службите за сигурност, за какво са били замразени пенсиите и страната няма бюджет за 2023 година

 

Кирил Петков взе участие в националното заседание на ДСБ, на което би трябвало да се реши дали дясната групировка да се коалира с Политическа партия на идните избори.

 

" Днес ще видите първата стъпка на един развой, който се споделя обединяването на положителните сили. Всички демократични общности, партии, хора с дела, с концепция България да бъде просперираща страна започваме огромното обединяване ", сподели някогашният министър председател преди да влезе в залата, където се организира форумът.

Петков съобщи, че през идващите три месеца този развой ще продължи като лавина. “Надеждата на всички българи, че дружно можем повече ще се случи през тъкмо такива стъпки, които започваме през днешния ден. Тук сме, с цел да стартираме този развой, който ще е доста по-голям, в сравнение с сбора на няколко партии ”, сподели водачът на Политическа партия.

Според него положителните сили са се фрагментирали и в този момент те ще бъдат обединени. “Всички хора от задкулисието ще стартират да се опасяват ”, добави Петков.

" В България има доста положителни сили и хора с идея, само че до този миг са се фрагментирали - всеки се бори за нещо малко и несъмнено. Сега ще ги обединим и всички хора от задкулисието и от тъмния свят ще стартират да се опасяват. Страхът ще се придвижи към тях ", безапелационен бе Петков.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР