Трябва да спрем да лъжем. Многократно сме говорили за това...

...
Трябва да спрем да лъжем. Многократно сме говорили за това...
Коментари Харесай

Земетръс за Путин и Шойгу: Генерал Картаполов от Думата ги призова, да спрат да лъжат

" Трябва да спрем да лъжем. Многократно сме говорили за това... Но някак не стига до обособени водачи ", възмути се съветският формален представител.

В Русия от ден на ден зачестяват вътрешните рецензии към режима на Владимир Путин, който откровени лъже съветските жители за протичащото се на украинския фронт. Руската войска търпи невиждани загуби в човешка мощ и военна техника, което накара и Путин да разгласи „ частична военна готовност “ на 300 000 души. Кремъл не отговори за какво ще активизира 300 000 бойци, откакто (по лъжите на Шойгу) единствено 6000 са починали в Украйна.

Картаполов означи, че отчетите на Министерството на защитата не съдържат истината за обстановката на фронта в Украйна. " Нашият народ не е малоумен. Той вижда че не желаят да му кажат не цялата истина, а даже и част от нея. Това може да докара до загуба на доверие ", предизвести генералът. Картаполов беше заместител на Сергей Шойгу в Министерството на защитата.

Според него ходът на „ спецоперацията “ е посочил също, че съветската войска има потребност от рационализиране на разследващата техника. „ Нашият главен проблем през днешния ден е разузнаването, това са средства, не сили, а средства за разузнаване, които биха разрешили да се разкрият цели на съперника в цялостна дълбочина, неговото оперативно образуване, до стратегическа дълбочина “, сподели той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР