Трябва да си признаем, че раздялата на Маги Джанаварова с

...
Трябва да си признаем, че раздялата на Маги Джанаварова с
Коментари Харесай

Маги Джанаварова с още подробности за изневярата, разказа всичко на инфлуенсърки

Трябва да си признаем, че раздялата на Маги Джанаварова с приятеля ѝ, за който е разказвала толкоз доста преди, ни изненада. Но поради споделеното от нея, не сме сюрпризирани. 

Наскоро Маги Джи показа в телевизионно изявление, че ѝ е изневерено и то с колежка. По-късно " Уикенд " писа, че става въпрос не за кого да е, а за Дара - нещо, което не беше нито доказано, нито отхвърлено и от Дара, и от Маги. Но раздялата по този начин или другояче е реалност, а както най-често се случва в изкуството, това събитие стана мотив за изповед под формата на ария.

Виж още: Виктория Тасева си хвана гадже от Перник, промени тотално мнението си за Алекс Гърдева 

" Виновен " е новата ария на Маги Джанаварова, в която тя споделя за своята персонална история, женска мощ и способността да се оправя с всяка компликация. И макар голямото отчаяние, с което се е сблъскала Маги, тя написа в Instagram, че е признателна за тестванията, тъй като без тях няма израстване. 

Иначе в самата ария, както и Маги е написала, споделя персоналната си история. От нея разбираме много.  Така да вземем за пример излиза наяве, че Маги е хванала някогашния си в невярност, проверявайки телефона му. След това е изпитала възприятие на боязън, че ще остане постоянно сама. И очевидно не става въпрос за една невярност, защото песента стартира с: " Егото му е до там, че да сменя всяка втора ".

Виж още: Наско Колев или скришен почитател? Лидия получи сантиментална изненада

Очевидно Маги е пробвала да избави връзката си, тъй като в текста на песента се споделя, че лирическата героиня е била лъгана нееднократно и е чувала какви ли не думи. 

Няма по какъв начин да не споменем и видеото на " Виновен ". В него влизат инфлуенсърки, певици и актриси - Деси Слава, Евгения Джаферович, Златка Димитрова, Диляна Попова и Алекс Сърчаджиева. 

Изображение: https://www.instagram.com/magidjanavarova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР