Трябва да се признае, че грижата за домашните любимци е

...
Трябва да се признае, че грижата за домашните любимци е
Коментари Харесай

Жилетки с вентилатор помагат в жегата на домашните любимци в Япония

Трябва да се признае, че грижата за домашните любимци е почерпила концепцията от грижата за хората. В Япония работните елеци с вентилатор стават все по-популярни в средите на строителните служащи и други представители на специалности, които би трябвало да работят навън по време на летните горещини.

Макар и наречена Cool Dog, охлаждащата фешън линия се употребява с триумф и измежду притежателите на котки, разяснява indy100.com. Специалното облекло за домашни любимци е направено от мрежеста материя с вграден 80-грамов вентилатор на акумулатори. По този метод въздухът циркулира към тялото на животното и го охлажда.

Иновативните тоалети са проектирани от Рей Узава, президент на компанията за облекло за бременни Sweet Mommy. Дизайнерката изясни, че концепцията й хрумнала, когато видяла какъв брой е уморителна разходката за нейното чихуахуа в летните горещини.

По време на неотдавнашната гореща вълна в Обединеното кралство специалистите ветеринари посъветваха притежателите на кучета да ги извеждат рано заран или късно вечер, с цел да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР