Трябва да се опитваме да решаваме истинските въпроси, а не

...
Трябва да се опитваме да решаваме истинските въпроси, а не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Трябва да се укрепи калпавата ограда по границата, охраняващите да са повече

Трябва да се опитваме да решаваме същинските въпроси, а не да се фокусираме върху един човек, в тази ситуация господин Демерджиев, който е на поста от няколко месеца. Това сподели в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната " и някогашен министър председател Кирил Петков във връзка настояването на ГЕРБ служебният министър на вътрешните работи да подаде оставка поради убийството на българския граничен служител на реда Петър Бъчваров, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Трябва да се види по какъв начин може да се укрепи оградата. Още по-важно е хората, които охраняват, да са повече. Трябва да увеличим броя охраняващи и те да са с цялостна екипировка, със снаряжение. Нашето държавно управление беше дало значителен брой хора да оказват помощ на Гранична полиция, уточни Петков.
Увеличавайки броя на хората, увеличавайки техниката, с която те боравят и фокусирайки върху това по какъв начин да се усъвършенства една калпаво направена ограда, са същинските решения. Всичко друго е политическо говорене, което съгласно нас сега не е потребно, разяснява съпредседателят на Политическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР