Трябва да се опитаме да рекламираме туризма по най-добрия начин,

...
Трябва да се опитаме да рекламираме туризма по най-добрия начин,
Коментари Харесай

Министър Зарица: Трябва да балансираме между бизнеса и хората

Трябва да се опитаме да популяризираме туризма по най-хубавия метод, а в този момент е пикът на сезона. Държавата може да балансира сред бизнеса и хората. Това сподели министърката на туризма Зарица Динкова пред bTV. Тя прикани да не се разрушава публичната поддръжка към намаляването на Данък добавена стойност за ресторантьорите. 

Трябва да се опитваме да градим положителен облик. В ресторантьорския бранш главните герои са майсторите готвачи. Тази вуйна Ани, която може да се конкурира с най-хубавата италианска мама, тъй като аз доста пазаря подготвена храна, защото  нямам опция да сготвям. Ако цените порастват обективно, то ценообразуването е субективно, сподели още тя. 

България има капацитет и забавна география. Можем да предложим и спа и културен туризъм, което може да ни помогне да удължим сезона, сподели още министърката. И поздрави бизнеса за акцията им за чисто Черно море. И изясни още веднъж, че е имало съветска хибридна офанзива против неуспеха на сезона. 

Министърът не подава оставка, тъй като е защитил ползите на потребителите и по тази причина, че се е намесил, с цел да балансира една обстановка, която можеше да ескалира по един много противен метод, в случай че се беше задълбочила, сподели още тя. Асоциацията на ресторантьорите желаеха оставката ѝ. Причината е нейният коментар за клиента, платил 490 лв. за три стека. През уикенда Динкова съобщи, че не би могла да отбрани удължаването на понижената ДДС-ставка от 9% за туристическия отрасъл, когато има сходно отношение към клиентите.

Не бих платила 15 лв. за сладолед, само че тази цена можем да я избегнем. Хората желаят прекарвания, достъп до плажовете и приятни моменти, сподели още тя. И изиска опцията на морето да работят и парамедици на медицинските пунктове.  И не пожела да разяснява разнообразни сметки като такса лед по нашето Черноморие.  През тази година има повече туристи у нас и чакаме доста мощен октомври с растеж от 80%. Хората към този момент не търсят единствено плаж и море, а прекарвания и качествени услуги, сподели Динкова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР